Lekven forlenger med dansk toppklubb

Tidligere Odd-spiller Magnus Lekven (26) har forlenget sin kontrakt med danske Esbjerg i to år. Han er nå bundet til superligaklubben til sommeren 2017.

Magnus Lekven

Tidligere Odd-spiller Magnus Lekven (26) har forlenget sin kontrakt med Esbjerg. Her er han på landslagssamling i Bangkok for et par år tilbake.

Foto: Aas, Erlend / Scanpix

De siste to årene har den tidligere Odd-spilleren fra Gulset vært i Esbjerg. Han har fått mersmak etter blant annet å ha fått prøve seg i Europaligaen den siste sesongen.

– Som lag har vi prestert godt de to årene jeg har vært her, og jeg tror at Esbjerg kan bli enda bedre, sier Lekven.

– Hvis vi klarer å holde femteplassen og atter kommer ut i Europa, er det mulighet for å vokse som spiller, lære mye og få enda flere erfaringer, legger han til.

Hovedtrener Niels Frederiksen har også Mohammed Fellah og Mushaga Bakenga (lån) i stallen. Han er svært fornøyd med å ha sikret en forlenget Lekven-avtale.

– Magnus er en meget betydningsfull spiller for oss. Han er en teknisk sterk, klassisk playmaker som sjelden treffer dårlige beslutninger. At vi er i stand til å holde på en så dyktig spiller, lover godt for Esbjergs framtid, sier Frederiksen.

(©NTB)