NRK Meny
Normal

Lastebileiere reagerer på stans

Distrikssjef Olav Vefald i Telemark Lastebileierforening reagerer sterkt på at utvidelsen av tunnelene over Haukeli blir utsatt grunnet pengemangel.

Statens vegvesen utsetter utvidelsen av tunnelene på E134 over Haukeli grunnet pengemangel.

Distrikssjef Olav Vefald i Telemark Lastebilforening reagerer sterkt og mener dette er et klart løftebrudd. Han krever at penger til rådlighet slik at utvidelsene av tunnelene til 4,2 meter blir gjennomført.

- Det kan ikke aksepteres, og man må finne løsninger på kortere sikt. Om det er blitt dyrere enn beregnet, så får man gjøre alle anstrengelser som er for å skaffe penger til veie.

Vefald sier det har vært en forutsetning siden foreningen startet kampen for et år siden. Han sier at hans medlemmer ikke får kjørt med det som er lovlig de fleste andre tunneler. Det vil også økonomiske konsekvenser for medlemmene.

- Nå vil vi henstille til, vi vil kreve, at myndighetene stiller penger til rådhet slik at de utvidelsesplanene som var, blir gjennomført.

 • Boligbrann i Vinje slukket

  Boligbrannen i Øyfjellvegen i Vinje er slukket. Fire personer er registrert bosatt på adressen, og noen av har fått i seg røyk. Disse tilses av helse, opplyser politiet klokken 02.46.

  Laster Twitter-innhold
 • Rykker ut til boligbrann i Vinje

  Nødetatene har rykket ut til melding om boligbrann i Øyfjellvegen i Vinje. Det melder politiet i Telemark klokken 02.16 natt til søndag.

  Laster Twitter-innhold
 • Trafikkuhell på Gavlesjåvegen

  Én bil med tre personer har kjørt utenfor en skrent og havnet 20 meter fra veien, opplyser politiet på Twitter. Det er ingen personskade og personene er ute av bilen. Nødetater er på stedet.

 • Ulykke på E18

  To biler kolliderte på E18 ved Skjelsvik i Porsgrunn. Føreren av den ene bilen overholdt ikke vikeplikten. Personene involvert er tatt hånd om av ambulansepersonell.