NRK Meny
Normal

Politiet advarer om glatte veier

Fem personer fikk lettere skader da tre kjøretøy var involvert i en trafikkulykke ved Nautesund bru i Sauherad kommune, fredag ettermiddag.

Glatte veier

Det er glatt flere steder i Telemark fredag kveld. Politiet ber bilister kjøre pent.

Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK

Kollisjonene skal ha skjedd da en lastebil mistet veigrepet og traff en møtende bil. I tillegg skal en tredje bil ha kjørt ut på grunn av glatt veibane. Totalt fem personer var involvert i ulykken forteller operasjonsleder ved Telemark politidistrikt Jørn Gustav Larsen.

– Vi har ikke fått meldinger om at de er alvorlig skadet. Alle fem ble sjekket av ambulansepersonell på stedet, sier Larsen.

Ulykken skjedde like etter klokken 14.00 fredag.

Advarer om glatte veier

Det skal være svært glatt flere steder i Telemark fredag kveld. Klokken 19.30 forteller Larsen at det to steder i fylket står vogntog i veibanen på grunn av utforkjøringer.

– Ett står ved Smørklepp i Vinje, og ett står mellom Tokke og Kviteseid. Viking er på stedet, men de har svært mye å gjøre i kveld, sier Larsen.

Han ber bilister kjøre etter forholdene.

Laster Twitter-innhold
 • – Har kontroll på brannen

  Brannen på Notodden er nå under kontroll, melder politiet i Telemark klokken 23.55 mandag. Det gjenstår mye etterslukking på stedet.

  Laster Twitter-innhold
 • Ikke kontroll på brann på Notodden

  Brannvesenet har fremdeles ikke kontroll på brannen på Notodden, som startet mandag kveld. – Enebolig og garasje er overtent, sier operasjonsleder Kim Stokke i Sørøst politidistrikt til NTB. Fire biler totalskadd. Det er ikke fare for spredning.

 • Reddet seg ut av brennende hus

  Brannen i en garasje på Notodden har spredd seg til eneboligen. Denne står nå i full fyr. De fire personene som var i huset har kommet seg uskadd ut.