NRK Meny

Larvik-ordfører vil ikke ha deponi

Ordfører Rune Høiseth møter tirsdag miljøvernministeren for å støtte Brevik og Porsgrunn i kampen mot lagring av farlig avfall i gruvene under Brevik. – Det blir 200 ekstra båtanløp forbi Helgeroa og inn Grenlandsleia, sier Høiseth. Dette kan true økosystemet også i Vestfold hvis det skulle skje uhell, mener han

Rune Høiseth
Foto: Philip Hofgaard / NRK
 • Hald avstand til straumleidningar

  Straumleidningar som heng lågt på grunn av islast eller som ligg på bakken kan framleis vera straumførande. Thor Bjørn Omnes i Skagerak Energi seier at desse kablane er livsfarlege. Han ber folk om å halde avstand og å melde ifrå til straumselskapet på telefon 35 51 89 91 ved slike observasjonar.

 • Stordalen gir barna 25 milliarder

  En av landets største familieformuer ble overført til barna i går. Petter Stordalens formue på 25,1 milliarder kroner er nå i hendene til barna Emilie (25), Henrik (23) og Jakob A. Stordalen (20). Det skriver VG.

  Laster Instagram-innhold
 • Bratsbergbanen fremdeles stengt

  Arbeidet med å utbedre feil på kjøreledningen på Bratsbergbanen er mer omfattende og tidkrevende enn Bane NOR trodde. Arbeidet fortsetter gjennom helgen. Målet er nå å gjenåpne banen mandag morgen.