NRK Meny

Lange køer etter ulykken på E18

Det er lang kø etter ulykka i Pauler-tunnelen på E18 i Larvik tidligere i ettermiddag. Begge kjørefeltene er åpna igjen, men køen begynner ikke å løse seg opp før Larviksporten. I alt ti personer var involvert i ulykken mellom fire biler. Fem personer ble sendt til sjekk hos legevakt. Fører av den bakerste bilen har fått førerkortet beslaglagt.

Kø etter ulykke i Pauler-tunnelen E18 ved Larvik
Foto: Jannicke Møller Andersen / NRK
 • Stenger Bjørntvedtvegen

  Bjørntvedtvegen i Skien frå krysset Bjørntvedtvegen og Kjørbekkdalen til krysset Bjørtvedtvegen og Trommedalsvegen blir stengt i minst ein time grunna berging av to vogntog. Politiet er på staden.

 • Vogntog sperrar trafikken i Siljan

  Eit utanlandsk vogntog har mista kontrollen på svært glatt underlag i bakkane frå Holtesletta og ned mot Siljan sentrum og står på tvers og sperrer for annan trafikk. Politiet er på veg til staden. Veg trafikksentralen er varsla.

 • Forsinket søppeltømming

  Stort snøfall, slaps og is gjør tømmingen av avfallsdunker ekstra tung og vanskelig, melder Renovasjon i Grenland. Det kan bli noen forsinkelser, og de ber folk være tålmodige. Renovatørene kommer så snart de kan.

 • Vannlekkasje på Herkules

  Vannet fosser inn på kjøpesenteret Herkules i Skien. NRKs journalist på stedet forteller at det lekker vann ned fra taket ved butikken Bjørklund. Det jobbes på spreng for å få stoppet vannet.

  Vannlekkasje på Herkules
  Foto: Grete Ingebjørg Berge / NRK