NRK Meny
Normal

Lær deg å slappe av

Mange har problemer med å slappe av når de har ferie. Her skal du få noen tips.

Line Gudahl

Line Gudahl er yogalærer, og underviser folk i kunsten å slappe av.

Foto: Sondre Tallaksrud / NRK

Det er ikke alltid like lett å koble av fra jobb, eller hverdagslig stress selv om man har ferie.

Svein Roger Jensen

Svein Roger Jensen innrømmer at han ikke alltid klarer å koble av selv om han har ferie.

Foto: Sondre Tallaksrud / NRK

Sven Roger Jensen er en av dem som av og til kan la tankene fly til plikter og oppgaver, selv om han egentlig skal slappe av.

– Det er fort gjort å ta med seg stress og styr inn i ferien. Men jeg tror jeg er ganske flink til å slappe av altså, smiler Jensen.

Fokus på å slappe av

Yogalærer Line Gudahl har gode tips og triks om du ønsker å slappe av. Sett deg godt til rette og følg instruksjonene i lydstrekket under.

 • Håper på ny barnehage i 2019

  Porsgrunn kommune håper å kunne åpne nye Frednes barnehage høsten 2019, skriver Varden. Barnehagen brant ned i mai 2016. Foreløpig er den nye kommunale barnehagen kun på skissestadiet.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.

 • Møter UDI i retten om Bolkesjø

  Eierene av Bolkesjø Hotel i Telemark og UDI møtes i retten i februar, skriver Varden. Årsaken er uenigheter etter at UDI vraket Bolkesjø som asylmottak, og sa opp avtalen som blei inngått i 2015. Saken skal gå i Oslo tingrett.