Kvinne truet med kniv

En mann tok seg inn i en leilighet i Skien natt til søndag og truet en kvinne med kniv. Hendelsen var en av mange i en travel helg for politiet.

Illustrasjonsfoto

TRAVELT: Politiet i Telemark har hatt en travel helg. (Illustrasjonsbilde)

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En 20 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter at han tok seg inn i en leilighet i Odins gate i Skien natt til søndag.

Mannen utførte skadeverk i leiligheten og truet en kvinne som bodde der.

– Vi hadde en patrulje i nærheten og var på plass etter bare tre minutter og fikk kontroll på mannen, sier operasjonsleder Lene Nordbø.

Hendelsen ble meldt kl. 01.08. Kvinnen bor sammen med en mann, men var alene i leiligheten da 20-åringen brøt seg inn. Den pågrepne mannen har en relasjon til kvinnen.

– Hun kjente mannen, men hun er ikke avhørt og vi vet ikke hva slags relasjon de har, eller har hatt, sier Nordbø.

Den 20 år gamle mannen blir også anmeldt for skadeverk og innbrudd.

Knivstikking i Porsgrunn

Lørdag kveld ble det meldt om en knivepisode i Porsgrunn.

Kl. 19.30 fikk politiet telefon fra en person som var knivstukket i armen. Hendelsen skjedde under Porsgrunnsbrua og både politi og ambulanse rykket ut til stedet

En god beskrivelse førte til at politiet pågrep en 16-år gammel gutt i sentrum. Den skadde ble kjørt til sykehus for behandling for kutt i armen.

UP stanset råkjørere

En kvinne ble stanset av UP på RV 36 i Bø i går kveld. Kvinnen ble målt til 132 km/t i 80-sona. Det er 52 km/t over fartsgrensen. Fører er anmeldt og førerkortet er beslaglagt, opplyser politiet.

I en kontroll i Porsgrunn stanset UP en mann på E18 ved Lanner. Mannen ble målt til 167 km/t. Han var ruspåvirket og uten førerkort.

Mann ble slått ned

En mann i 50-årene ble pågrepet på Notodden, mistenkt for å ha slått til en annen kar. Den skadde ble brakt til sykehus. Skadeomfanget er ikke kjent.

Anmeldt for vold mot kvinne

En mann i 30-årene ble pågrepet av politiet i Kongens gate i Skien i natt. Mannen, som var beruset, var voldelig mot en kvinne ifølge vitner. Han blir anmeldt for vold mot kvinnen.