NRK Meny

Kvinne må betale over 2 mill kr

En 38-årig kvinne fra Skien er i Aust-Telemark tingrett dømt til å betale i alt 2.214 714 kroner i erstatning for å ha tent på en bygning i Stasjonsveien i Bø to ganger i februar 2014. Kvinnen har ikke erkjent straffskyld, men er nå dømt til 362 timers samfunnsstraff. Dommeren mente kvinnen burde hatt ubetinget fengsel.

 • Strømbrudd i Porsgrunn

  506 husstander var ifølge Varden uten strøm kl. 18.00 mandag kveld. – Vi har folk ute for å lete etter feil nå, sa kommunikasjonssjef i Skagerak Energi Thor Bjørn Omnes til avisa. 18.25 hadde de fleste fått strømmen tilbake. 37 kunder er fortsatt berørt.

 • Smerter i armen etter kollisjon

  Alle skal være ute av bilene etter en kollisjon i Skien. Tre biler er involvert. Politiet opplyser til NRK at en person klaget på smerter i armen etter ulykken. Skadeomfanget er ukjent. Politiet opplyser at to av bilene ikke er kjørbare.

  ulykke i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Nytt kraftverk i Tokke

  Norges vassdrags- og energidirektorat har gitt tillatelse til Skafså Kraftverk ANS til å bygge Hylebu kraftverk i Tokke kommune. Hylebu kraftverk vil produsere tilsvarende strømbruk til 210 hus.