NRK Meny
Normal

Kvinne hentet opp av elva

PORSGRUNN (NRK): En kvinne ble i ettermiddag tatt opp av vannet ved Jimmys restaurant i Porsgrunn. Hun var ved bevissthet og fikk behandling av helsepersonell på stedet.

Porsgrunnelva

ULYKKE: Kvinnen ble funnet i elva nedenfor Jimmys restaurant i Porsgrunn fredag ettermiddag.

Foto: Martin Torstveit / NRK

Like før klokken 14 fredag ettermiddag meldte politiet i Telemark på Twitter at de hadde fått inn melding om at en person var sett i elva i Porsgrunn.

Laster Twitter-innhold

Svømte mot brua

– Vi fikk inn flere uavhengige meldinger på nødtelefonen om en person som ble sett i elva utenfor Jimmys, og at den personen svømte i retning brua, sier operasjonsleder Lene Nordbø hos politiet i Telemark.

Brannvesen og ambulansepersonell rykket ut til stedet.

– Patruljene var raskt på stedet. Vi fikk tak i en båt som vi fikk skyss med ut til personen, og vi fikk dratt personen opp i båten, sier Nordbø.

Var nedkjølt

Kvinnen som ble reddet er i slutten av 40-årene og fra Porsgrunn. Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd med kvinnen i forkant av redningsoppdraget.

– Dama ble tatt hånd om av helsepersonell. Hun var bevisst, men nedkjølt, avslutter operasjonslederen.

Laster kart, vennligst vent...

Kvinnen ble funnet i vannet i Porsgrunn sentrum tidlig fredag ettermiddag.

 • Bilskiltet stjålet i Oslo i natt

  Bilskiltet på fluktbilen som ble brukt, etter at to menn forsøkte å slå inn døra med en øks hos Urmaker Saastad i Porsgrunn tidligere i dag, ble stjålet i Oslo i natt. Det melder Varden. Det er fortatt ingen som er siktet for forholdet.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.