NRK Meny
Normal

Dratt inn i bil i Skien

Mot sin vilje ble kvinnen (23) dratt inn i en bil på Langbryggene i Skien rett etter klokken to natt til søndag.

Langbryggene Skien

Rett utenfor Nulltoll i Skien ble kvinnen dratt inn i bilen.

Foto: Lorentz Berg / NRK

23-åringen hadde vært på utestedet Nulltoll. På utsiden ble hun dratt inn en Mercedes. Bilen kjørte utover Bølevegen, men i nærheten av Blåbærstien klarte kvinnen å komme seg ut av bilen.

– Vi håper det er noen vitner som melder seg, for foreløpig står vi uten konkrete opplysninger, annet enn at bilen var en Mercedes, sier operasjonsleder Marit Broby Hynne ved Telemark politidistrikt.

Kvinnen er ikke fysisk skadet.

– Hun har ikke blitt utsatt for noe overgrep, sier Hynne.

Politiet fortsetter etterforskningen utover dagen, og på mandag vil de se om det finnes bilder av hendelsen.

– Det er en bank i området, så vi kommer til å sjekke om kameraovervåkningen der har fanget opp det som skjedde, sier Hynne.

 • Vann sølv i ølkonkurranse

  Lindheim ølkompani har vunne sølv i ein av verdas største ølkåringar i Belgia. Eivin Eilertsen seier til Varden at det er ei stor anerkjenning etter at ølet Coolship Plum med smak av plomme blei heidra med sølv.

 • Innbrot i bedrift i Porsgrunn

  Politiet melder om innbrot og tjuveri i ei bedrift på Vallermyrene i Porsgrunn. Politiet er på staden for å undersøke og sikre spor.

 • Er bekymra for skuletilbodet

  Fylkespolitikar i Ap, Maja Foss Five, er bekymra for tilbodet ved dei mindre skulane, dersom fritt skuleval blir gjeldande i det nye samanslåtte fylket. I dag er det ulik praksis, der Vestfold har fritt skuleval, medan Telemark ikkje har det.

  Maja Foss Five, Arbeiderpartiet
  Foto: Ragnar Lurås / NRK
 • Slår seg saman

  Kragerø Kraft as og Fredrikstad Energi Marked slår seg saman. Det skjer ved at Kragerø Energi Holding kjøper aksjar i Fredrikstad-selskapet. Direktør i Kragerø Holding, Geir Elsebutangen, seier dei erkjenner at dei er for små åleine.

  Geir Elsebutangen
  Foto: Roald Marker