NRK Meny
Normal

Kvinne (76) fortsatt kritisk skadd etter båtulykke

Tilstanden til kvinnen som ble livstruende skadd i en båtulykke mellom Brevik og Sandøya mandag kveld betegnes fortsatt som kritisk og alvorlig.

Laster kart, vennligst vent...

Ulykken skjedde på Eidangerfjorden utenfor Brevik.

– Vi etterforsker saken videre med full styrke, sier etterforskningsleder ved Sør-Øst politidistrikt, Kristian Myhra til NRK.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 18.20. Et eldre ektepar var ute i en jolle utenfor Brevik da båten deres ble påkjørt av en rib. Både ekteparet og føreren, en mann i 20-årene, er fra Porsgrunn.

– Føreren av den andre båten, en mann i 20-årene, er avhørt, men jeg kan ikke si noe om hva han har forklart om hendelsesforløpet, sier Myhra.

Vil kartlegge hendelsesforløpet

Etterforskningslederen sier politiet undersøker flere ting for å finne ut av hva som skjedde mandag kveld.

– Vi undersøker blant annet værforhold, og solforhold. Vi har ikke et eksakt hendelsesforløp på plass enda.

Den 76 år gamle kvinnen var livløs da hun ble hentet opp av vannet av andre personer som kom til stedet.

Begge båtene er tatt opp av vannet for undersøkelser.

 • Person klemt mellom to bilar

  Ein person har kome i klem mellom to bilar på Lifjellvegen i Bø. Ein av bilane kom ned ein bakke og greidde ikkje å stoppe på den glatte vegen. Føraren i den eine bilen kom i klem og er sendt til legevakt for sjekk.

 • Liten lekkasje frå tankbilen

  Det er oppdaga ein liten lekkasje frå pumpesystemet på tankbilen som køyrde inn i eit hus i Kragerø. Naudetatane arbeider med å stoppe lekkasjen.

 • Arbeider med å få ut personar

  Naudetatane arbeider med å få ut personar frå andre etasje i huset i Kragerø som ein tankbil har køyrd inn i. Huset har blitt skeivt, melder politiet.

 • Tankbil køyrd inn i hus

  Ein tankbil med bensin og diesel har køyrd inn i eit hus i Nøkkeldalen i Kragerø. Det skal ikkje vera lekkasje frå tankbilen. Det var personar i huset da ulykka skjedde, men det er foreløpig uklart om dei er skadde. Brannvesenet er framme, politi og ambulanse er på veg.