NRK Meny
Normal

Krog kjemper i toppen

Magnus Krog ligger på tiendeplass etter kombinerthopprennet i Val di Fiemme i Italia. Krog hoppet 123,5 meter og er med i kampen om en pallplass.

Krog

Magnus Krog er på tiendeplass etter dagens hopprenn. Senere i dag skal kombinertløperne gå 10 km langrenn. Krog er 1.16 bak lederen eric Frenzel.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

– Herlig, det er rytmisk og fint fra Magnus Krog. Han har virkelig knekt koden. Han er med og kjemper helt i toppen, sier NRK ekspert Fred Børre Lundberg etter at Krog landet på 123,5 meter.

Magnus Krog vant teamsprinten sammen med Jørgen Graabak i går. Da vant de to hopprennet. I dag var det tyske Eric Frenzel som vant hopprennet, han landet på 133,5 meter og leder med 21 sekunder på Bernard Gruber fra Østerrike.

Fred Børre Lundberg har mest tro på Magnus Krog som ligger et minutt og seksten sekunder bak tyskeren etter hopprennet.

– Seieren kan han nok dessverre bare glemme. Eric Frenzel er stor favoritt, sier Lundberg.

Klemetsen på fjerde

Haavard Klemetsen ligger på fjerde plass etter hopprennet 43 sekunder bak lederen. Jan Schmid ligger på tolvteplass 1:21 bak, mens Jørgen Graabak og Magnus Moan ligger på fjortende og femtendeplass etter hopprennet.

Klokka 15.00 begynner langrennet. Det kan du se direkte på NRK 1.

 • Østafjells får best vêr denne veka

  Laster Twitter-innhold
 • Skien kommune tilbake på nett

  Skien kommune er tilbake på nett, etter at internettlina har vore nede i fleire timar. Kommunen beklagar forseinkingane på grunn av nettbrotet.

 • Stal bikubar, må i fengsel

  Ein mann frå Fyresdal må sone 28 dagar i fengsel etter at han stal 12 bikubar til ein verdi av 80.000 kroner. Mannen er òg dømt for å eige to hagler utan løyve frå politimeisteren.

 • 33 personar skadde i februar

  Ingen vart drepne i februartrafikken i Telemark. I alt vart 33 personar skadde i 17 vegtrafikkulukker i fylket vårt førre månad. Det er ein nedgang på fire skadde frå same periode året før, viser tal frå SSB.