NRK Meny

Kritiske til "Perlen"

Flere stiller seg kritisk til at Kragerø fjordbåtselskap har kjøpt passasjerbåten "Perlen". Aktører innenfor reiseliv, miljøaktivister og ordføreren i kommunen er blant dem som reagerer. Grunnen er at båten kun kan frakte to sykler om gangen. Daglig leder i fjordbåtselskapet, Inge Rønning, sier syklende får et godt tilbud med fergen.

Kragerø
Foto: Sindre Skrede / NRK
 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.