NRK Meny

Kritiserer nedbemanning i Post Nord

Tillitsvalgte ved Post Nord i Hjuksebø føler at avdelingen blir slaktet. 40 mister jobben for å gjøre gjøre selskapet mer bærekraftig. Tillitsvalgte Henrik Pilodden og Ole Bjørn Tønnesland sier til Telen at de ansatte både har vilje og evne til skape lønnsomhet, men at de ikke får bidra. Administrerende direktør Robin Olsen tilbakeviser kritikken og sier at de har lett etter løsninger.

 • Innbrot i hytte i Tinn

  Det har vore innbrot og tjuveri i ei hytte i Blefjell hyttegrend i Tinn. Det er stole diverse verktøy. Innbrotet har skjedd i løpet av den siste veka, ifølgje politiet.

 • Flere flytter til Bø

  Bø er den kommunen i Telemark som har størst befolkningsvekst. Det viser tall fra Statistisk sentralbyrå for tredje kvartal. Bø har en befolkningsvekst på nesten fire prosent, dette er langt over landsgjennomsnittet.

 • Uvær på fjellet

  Det er kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av dårlig vær. Samtidig er riksvei 7 over Hardangervidda stengt for personbiler.

 • Har fått alvorlege skadar

  Den tre år gamle guten som vart biten av ein hund i ein barnehage i Skien har fått alvorlege skadar i beinet. Han er køyrd til sjukehus og blir operert, seier Jørn Gustav Larsen i politiet.