NRK Meny

KrF: Bekkevold listetopp

Stortingsrepresentant Geir Bekkevold fra Skien blir toppkandidat for Telemark KrF ved stortingsvalget til høsten. Det foreslår en samlet nominasjonskomite. På de neste plassene foreslår komiteen Hanne Thürner fra Notodden, Geir Christian Enger, Nissedal og Ellen Smenes fra Kviteseid.

KrF avvikler nominasjonsmøte den 28. november.

Geir Jørgen Bekkevold (KrF)
Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Håper på ny barnehage i 2019

  Porsgrunn kommune håper å kunne åpne nye Frednes barnehage høsten 2019, skriver Varden. Barnehagen brant ned i mai 2016. Foreløpig er den nye kommunale barnehagen kun på skissestadiet.

 • Håper togene går torsdag

  NSB måtte i ettermiddag kansellere tre avganger på Vestfoldbanen i rushtiden. Grunnen var at togsett hadde blitt stående i Skien på grunn av signalfeil. Målet er at alt skal gå som normalt i kveld og i morgen tidlig.

 • To nye bud på het Pors-spiss

  Både Odd og Fredrikstad har kommet med nytt bud på Pors-spiss Tobias Lauritsen, melder TA. – I utgangspunktet er vi fornøyde med begge budene, sier Erik Skredtveit i Pors til avisen.

 • Møter UDI i retten om Bolkesjø

  Eierene av Bolkesjø Hotel i Telemark og UDI møtes i retten i februar, skriver Varden. Årsaken er uenigheter etter at UDI vraket Bolkesjø som asylmottak, og sa opp avtalen som blei inngått i 2015. Saken skal gå i Oslo tingrett.