NRK Meny
Normal

Krever styret fjernet øyeblikkelig

Gruppeleder i Frp i Seljord Tarjei Skræi krever styret i Dyrskun fjernet øyeblikkelig.

 

Det er bråket mellom daglig leder og styret som har ført til at Skræi nå ønsker å ha et nytt styre på plass så fort som mulig.

Dyrskun Seljord
Foto: Børre Karterudseter / NRK

- Med den fremgangsmåten som styre har bruker og uttalelser til politikere og til media, så har styret bevist sin egen udugelighet, sier Skræi.

Daglig leder for Dyrskun er oppsagt og konflikten mellom partene er helt fastlåst.

Skræi sier at styret har opptrådt uprofesjonelt og må svare for det de har gjort. Han sier deres håndtering ikke er en organisasjon som Dyrskun verdig. Han stiller også spørsmål som de fora som styret rekrutteres fra er de rette.

Skræi ønsker at det velges et styret som er mer profesjonelt og som kan bære organisasjonen inn i framtiden. Han tror ikke utfordringene, både organisatorisk og driftsmessig, blir løst med en ny daglig leder slik organisasjonen framstår i dag.

 • Tiltalt for knivstikking

  En 28-åring tiltalt for å ha gått løs på en 31 år gammel mann med kniv og hammer i Brevik. Hendelsen skjedde natt til 7. august. Den 31 år gamle mannen fikk alvorlige skader og ble fraktet til Oslo universitetssykehus, det melder TA.

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.

 • Gjerpen slo Glassverket

  Gjerpen møtte Glassverket til bortekamp i Drammenshallen i kveld. Gjerpen vann 28–24. Etter kveldens kampar i Eliteserien i handball for kvinner ligg Gjerpen på sjuande plass på tabellen, medan Glassverket ligg på botnen.