NRK Meny
Normal

Krever styret fjernet øyeblikkelig

Gruppeleder i Frp i Seljord Tarjei Skræi krever styret i Dyrskun fjernet øyeblikkelig.

 

Det er bråket mellom daglig leder og styret som har ført til at Skræi nå ønsker å ha et nytt styre på plass så fort som mulig.

Dyrskun Seljord
Foto: Børre Karterudseter / NRK

- Med den fremgangsmåten som styre har bruker og uttalelser til politikere og til media, så har styret bevist sin egen udugelighet, sier Skræi.

Daglig leder for Dyrskun er oppsagt og konflikten mellom partene er helt fastlåst.

Skræi sier at styret har opptrådt uprofesjonelt og må svare for det de har gjort. Han sier deres håndtering ikke er en organisasjon som Dyrskun verdig. Han stiller også spørsmål som de fora som styret rekrutteres fra er de rette.

Skræi ønsker at det velges et styret som er mer profesjonelt og som kan bære organisasjonen inn i framtiden. Han tror ikke utfordringene, både organisatorisk og driftsmessig, blir løst med en ny daglig leder slik organisasjonen framstår i dag.

 • Kaldt i Sør-Norge i natt

  Laster Twitter-innhold
 • Problemer med vannet på Klyve

  Det er problemer med vannet på Klyve i Skien. Skien kommune jobber med saken.

 • Vurderer anmeldelse mot Pedersen

  Ruth Marie Gjevre Vaagø fra Valdres vurderer å anmelde Eskil Pedersen fra Porsgrunn og Inga Marte Thorkildsen. Årsaken er at hun mener seg stemplet som rasist av politikerne etter uttalelser om blomstene som ble sendt til justisminister Sylvi Listhaug før helga.

  Eskil Pedersen med farger i bakgrunnen
  Foto: Siv Sandvik / NRK
 • Ungdomsfest ute av kontroll

  Politiet rykket ut til en ungdomsfest utenfor Skien natt til søndag. Da politiet kom frem var det gjort store skader på huset. Flere vinduer og dører var ødelagt. Det var også tømt et brannslukningsapparat i kjelleren. Ingen personer ble skadd.