NRK Meny
Normal

Klarte seg med et nødskrik

Kragerø er i eliteserien i håndball for herrer også neste år. Laget slo Romerike/Fet i siste hjemmekamp søndag, samtidig som Haslum slo Stavanger.

Kragerø måtte vinne den siste hjemmekampen i år for å fortsatt henge med i serieinnspurten. Men nedrykksklare Romerike/Fet med ikke ukjente Harald Madsen på benken, ville ikke gi seg så lett. Kragerø hadde kun ett måls ledelse etter første omgang. Og da Romerike/Fet gikk opp til 13-13 like etter pause, så det stygt ut for herrene fra Kragerø. Men Henning Herregarden i Kragerømålet ville det annerledes.

- Et solid forsvar betyr alt

Herregården hadde flere viktige redninger da kampen sto og vippet, og til slutt vant Kragerø med fire mål.

- Jeg hadde et veldig bra forsvar foran meg, og det er alfa og omega for at jeg skal stå bra i mål, sier målvakten fornøyd.

Og når Stavanger i tillegg tapte mot Haslum, er Kragerø sikret spill i eliteserien også neste år, før neste bortekamp mot Drammen.

 

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Hei slo Urædd

  Hei slo Urædd 2–0 i en kvalifiseringsrunde i fotballcupen i kveld. Olivier Occean debuterte for Urædd, men kom ikke på skåringslista.

 • Grenland Havn vil kjøpe hytter

  Grenland Havn ønsker å kjøpe ut 20 hus og hytter i Frier Vest i Bamble. Området er pekt ut som et av de viktigste næringsarealene i regionen i årene fremover, skriver TA.