NRK Meny
Normal

Klarte seg med et nødskrik

Kragerø er i eliteserien i håndball for herrer også neste år. Laget slo Romerike/Fet i siste hjemmekamp søndag, samtidig som Haslum slo Stavanger.

Kragerø måtte vinne den siste hjemmekampen i år for å fortsatt henge med i serieinnspurten. Men nedrykksklare Romerike/Fet med ikke ukjente Harald Madsen på benken, ville ikke gi seg så lett. Kragerø hadde kun ett måls ledelse etter første omgang. Og da Romerike/Fet gikk opp til 13-13 like etter pause, så det stygt ut for herrene fra Kragerø. Men Henning Herregarden i Kragerømålet ville det annerledes.

- Et solid forsvar betyr alt

Herregården hadde flere viktige redninger da kampen sto og vippet, og til slutt vant Kragerø med fire mål.

- Jeg hadde et veldig bra forsvar foran meg, og det er alfa og omega for at jeg skal stå bra i mål, sier målvakten fornøyd.

Og når Stavanger i tillegg tapte mot Haslum, er Kragerø sikret spill i eliteserien også neste år, før neste bortekamp mot Drammen.

 

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.

 • Gjerpen slo Glassverket

  Gjerpen møtte Glassverket til bortekamp i Drammenshallen i kveld. Gjerpen vann 28–24. Etter kveldens kampar i Eliteserien i handball for kvinner ligg Gjerpen på sjuande plass på tabellen, medan Glassverket ligg på botnen.

 • Syklist køyrd til legevakt

  Den mannlege syklisten som kolliderte med ein bil, blir køyrd til Porsgrunn legevakt av ambulansen.