NRK Meny
Normal

Kraftig husbrann i Vrådal

Vest-Telemark brannvesen, avdelingene Kviteseid og Seljord, har rykket ut til husbrann i Vrådal, melder 110 Telemark på Twitter.

Husbrann i Vrådal

Ingen var hjemme i huset i Vrådal da det begynte å brenne.

Foto: Tipsbilde

– Huset var i full overtenning da brannmannskapene kom til plassen. Det hadde brent gjennom både tak og vegger, sier brannsjef i Vest-Telemark, Tore Metveit.

Brannvesenet holder på med etterslukking. Det skal ikke være fare for spredning til andre hus.

Brannvesenet visste allerede før de kom til stedet at ingen var hjemme i huset.

Politiets operasjonsleder Gisle Småge sier at det fremdeles er for tidlig å si noe om årsaken til brannen, og at det ennå ikke er klart hvilke materielle skader brannen totalt forårsaker.

Laster Twitter-innhold
Husbrann i Vrådal

Det skal ikke være fare for spredning til andre hus.

Foto: Halvor Nordbø
Laster kart, vennligst vent...
 • Køyrd til sjekk etter trafikkulykke

  Ei kvinne er køyrd til sjekk etter trafikkulykka ved Neslandsvatn i Drangedal. Politiet mistenkjer køyring i påverka tilstand, og førarkortet er beslaglagt.

 • Ny leiar i Telemark AUF

  Telemark AUF har fått ny leiar i helga. Det er 17 år gamle Nikolai Sti Ravlum frå Skien. – Skule er éi av sakene som er viktige for fylkeslaget, særleg å sørgje for at yrkesfagelevar får tatt fagbreva dei har krav på, seier Ravlum.

  Nikolai Sti Ravlum
  Foto: Sigrid Sørumgård Botheim / NRK
 • Torgeir Børven til Odd

  På ein pressekonferanse måndag ettermiddag presenterte Odds Ballklubb Torgeir Børven som ny spelar. Børven har tidlegare spela ein periode i Odd (2009–2012). Børven signerer ein kontrakt på to og eit halvt år.

  Børven til Odd
  Foto: Katrine Rohde Johannessen