NRK Meny
Normal

Kraftig husbrann i Vrådal

Vest-Telemark brannvesen, avdelingene Kviteseid og Seljord, har rykket ut til husbrann i Vrådal, melder 110 Telemark på Twitter.

Husbrann i Vrådal

Ingen var hjemme i huset i Vrådal da det begynte å brenne.

Foto: Tipsbilde

– Huset var i full overtenning da brannmannskapene kom til plassen. Det hadde brent gjennom både tak og vegger, sier brannsjef i Vest-Telemark, Tore Metveit.

Brannvesenet holder på med etterslukking. Det skal ikke være fare for spredning til andre hus.

Brannvesenet visste allerede før de kom til stedet at ingen var hjemme i huset.

Politiets operasjonsleder Gisle Småge sier at det fremdeles er for tidlig å si noe om årsaken til brannen, og at det ennå ikke er klart hvilke materielle skader brannen totalt forårsaker.

Laster Twitter-innhold
Husbrann i Vrådal

Det skal ikke være fare for spredning til andre hus.

Foto: Halvor Nordbø
Laster kart, vennligst vent...
 • Kan komme snø i helgen

  Laster Twitter-innhold
 • Kommer ikke til å stanse arbeidet

  Kulturminneavdelinga i Telemark fylkeskommune kommer ikke til å stanse arbeidet med å bygge nye Østre Porsgrunn kirke. Det skriver Eystein M. Andersen i ett svar til Grenland politistasjon som etterforsker anmeldelsen for brudd på kulturminneloven.

 • Ny eiendomssjef i Porsgrunn

  Ole Henrik Lia er ansatt som ny eiendomssjef i Porsgrunn kommune. Lia blir leder for 140 ansatte i bygg og eiendomsdrift, med et netto driftsbudsjett på rundt 125 millioner kroner. Lia vil derfor trekke seg fra politikken, melder PD.

  Ole Henrik Lia
  Foto: Solfrid Leirgul Øverbø / NRK
 • Befolkningsvekst på 427 i Telemark

  Telemark vil ha en befolkningsvekst på 427 personer i 2017. Det viser beregninger fra Statitistisk Sentralbyrå. Notodden har størst nedgang på 63 personer. Skien har høyest vekst med 278 personer, og Bø med 236 personer.