NRK Meny
Normal

Magnus Krog hjem fra verdenscupen

Kombinertløperen Magnus Krogh fra Høydalsmo sliter med vond hals og drar derfor hjem fra verdenscupen i Seefeld. Det har kombinertledelsen bestemt.

Magnus Krog

Magnus Krog har blitt syk og fullfører ikke verdenscuprennet i Seefeld.

Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK

– Det er sykdom som gjør at Krog reiser hjem, sier sportssjef Sverre Rotevatn til NTB.

Det betyr at Norge stiller med seks løpere i fredagens konkurranse i årets Nordic Combined Trippel.

Dersom noen av hopprennene skulle bli avlyst i løpet av helgen, kommer
torsdagens prøvehopping til å bli tellende.

Skulle konkurrere om èn million kroner

Magnus Krog konkurrerer om VM-plass, og så fram til en travel helg i Seefeld i Østerrike. Kombinerteliten skal konkurrere i tre renn på tre dager, og løperne konkurrerer også om en førstepremie på nær en million kroner.

Krog sa før konkurransen at rennet i Østerrike var viktig med tanke på VM, men han må nå dra hjem fordi han har blitt syk.

(NTB/NRK)

 • Månadstak for tyngre køyretøy

  Fylkesrådmannen i Telemark tilrår at det blir innført passeringstak på bompasseringar for tyngre køyretøy som er utstyrt med elektronisk brikke. Dei vil da bli fakturerte for maksimalt 60 passeringar i månaden slik ordninga er for lettare køyretøy.

 • Samanslåing av NAV-kontor

  Den 20. desember skriv NAV-kontora i Nome, Sauherad og Bø under på ein avtale om å slå saman kontora. Hovudkontoret skal ligge i Bø, mens Ulefoss får avdelingskontor og Sauherad ein kontorstad som kan brukast ved høve.

  NAV-skilt
  Foto: Pål Tegnander / NRK
 • Vil endre lov om erstatning

  Ap vil endre lova om valdsoffererstatning for å sikre at folk faktisk får pengane. I enkelte saker har Kontoret for valdsoffererstatning avslått å utbetale erstatning. Stortingsrepresentant for Telemark, Lene Vågslid, seier det er urimeleg.

  Lene Vågslid
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Ti avgangar på TimeEkspressen

  Frå 8. januar det blir ti avgangar i døgnet tur-retur Notodden–Oslo. Det stadfestar tilsette i TimeEkspressen Linje 1 til Telen. Trafikkleiar Torolf Kasin seier det blir ti avgangar mot seksten som det er i dag. I helgene blir det inga forandring.