NRK Meny
Normal

Kom med drapstrusler mot ekskjæresten

En 40 år gammel mann ble i natt pågrepet av politiet i Kragerø etter at han skal ha kommet med drapstrusler mot ekskjæresten.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen (40) ble pågrepet av politiet i Kragerø natt til tirsdag.

Politiet ble oppringt av ekskjæresten, en kvinne i begynnelsen av 30-årene, rundt midnatt natt til tirsdag.

– Vi fikk melding av en dame som følte seg truet av sin tidligere kjæreste. Han hadde blant annet kommet med trusler om at han skulle komme for å drepe henne, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Marit Hynne.

– Etter litt etterretning fikk vi pågrepet mannen uten dramatikk, sier Hynne til NRK tirsdag morgen.

Mannen ble fraktet til arresten og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er bakgrunnen for truslene. De vil heller ikke si noe om de to tilhører et spesielt miljø.

 • Bil havnet på taket

  En mann er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket på Kjørbek i Skien. Det er fortsatt uklart hva som er årsaken til ulykken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes