NRK Meny
Normal

Kom med drapstrusler mot ekskjæresten

En 40 år gammel mann ble i natt pågrepet av politiet i Kragerø etter at han skal ha kommet med drapstrusler mot ekskjæresten.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen (40) ble pågrepet av politiet i Kragerø natt til tirsdag.

Politiet ble oppringt av ekskjæresten, en kvinne i begynnelsen av 30-årene, rundt midnatt natt til tirsdag.

– Vi fikk melding av en dame som følte seg truet av sin tidligere kjæreste. Han hadde blant annet kommet med trusler om at han skulle komme for å drepe henne, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Marit Hynne.

– Etter litt etterretning fikk vi pågrepet mannen uten dramatikk, sier Hynne til NRK tirsdag morgen.

Mannen ble fraktet til arresten og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er bakgrunnen for truslene. De vil heller ikke si noe om de to tilhører et spesielt miljø.

 • Mangler i barnevernet

  En rapport fra Telemark kommunerevisjon viser store mangler i barnevernstjenesten i Midt-Telemark. Anne Birgit Tresland fra Arbeiderpartiet, sier til Varden at hun er sjokkert, og at barnevernstjenesten ikke har kontroll.

 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.