NRK Meny
Normal

Trafikkulykke skaper kø på E 18

En trafikkulykke på E 18 søndag ettermiddag har ført til at trafikken går sakte i Bamble.

Kø på E 18

En trafikkulykke på E 18 i Bamble førte til kø søndag ettermiddag. (Arkivfoto)

Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK

– Nå er det opp mot en halv time forsinkelse mellom Tangen bru i Kragerø og Porsgrunn, sier vaktoperatør Tone Kleiv ved Vegtrafikksentralen Sør ved 17-tiden søndag.

Ingen personskader

Politiet måtte dirigere trafikken forbi en trafikkulykke mellom Dørdal og Feset i Bamble etter at en bil kjørte utfor veien.

To personer, en kvinne og en mann i 70-årene, slapp fra ulykken uten skader.

Kleiv sier at trafikken fløt bra på E 18 før ulykka. Selv om vegen er åpnet for normal trafikk må bilistene regne med at det blir køer.

– Trafikken er økende i ettermiddag, sier Kleiv.

 • Kjørte dobbelt så fort

  En bilfører i Skien fikk førerkortet beslaglagt og er anmeldt etter å ha kjørt i 79 km i timen i en 40-sone på Ulefossveien. Politiet stoppet føreren klokka 17.10.

 • Nesbø fjerna som produsent

  Forfatter Jo Nesbø står ikke lenger oppført som produsent av «Snømannen», skriver VG. Sammen med agenten Niclas Salomonsson ble navnene fjerna som produsenter fra filmdatabasen IMDb. Filmen er blant annet filmet på Rjukan, men har fått dårlige kritikker.

  Snømannen
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Felles legevakt bør ligge i Skien

  Det mener det politiske flertallet i hovedutvalg for helse og velferd i Skien, skriver Varden. Flertallet mener også en felles legevakt for Stor-Grenland bør ligge - om ikke akkurat der dagens legevakt er, men ved Sykehuset Telemark i Skien.

  Telemark sykehus
  Foto: Lars Tore Endresen / NRK
 • Byggebransjen i vekst

  Byggebransjen i Telemark har hatt en solid vekst.
  Det viser tall SSB har lagt ut for 3. termin i år. Omsetninga innenfor byggebransjen har økt med 13 prosent sammenligna med samme periode i fjor. Det tilsvarer 250 millioner kroner.

  Byggebransjen
  Foto: HENNING TVEITO / NRK