NRK Meny

Knivstikking på Heistad i Porsgrunn

Sju personer er pågrepet etter at politiet fikk melding om knivstikking, trusler og ruteknusing på Heistad i Porsgrunn. Meldingen kom inn etter at politiet hadde vært på stedet og pågrepet en person for to innbrudd i natt. De sju som er pågrepet er undersøkt av ambulansepersonell på stedet. Flere har kutt- og slagskader. Ifølge politiet har de pågrepne gitt sprikende forklaringer. Alle er kjørt til arrest og vil bli avhørt utover dagen.

 • Nytt språktreningsprosjekt i Bø

  I Bø skal eit prosjekt i gartneri og skog gje språktrening og opplæring i å drive bedrift. Prosjektet er i regi av NAV og Midt-Telemark Næringsutvikling. Deltakarane er flyktningar med spesiell kompetanse og nordmenn med erfaring frå praktisk arbeid.

 • Meir i tilskot i ny kommune

  Bøndene på Hjuksebø kan få over ein halv million kroner i auka tilskot dersom bygda skulle bli ein del av Notodden kommune. Grunnen er at Notodden ligg i ei anna tilskotssone enn Sauherad.

 • Meir regn i vente

  Det kjem meir regn i Sør-Noreg dei neste dagane.

  Laster Twitter-innhold
 • E18 open for fri trafikk

  E18 mellom Kragerø og Arendal er no opna for fri trafikk. Store nedbørmengder og flaum var årsak til at vegen var stengt fram til klokka 0330 natt til i dag. Stian Molteberg ved Vegtrafikksentralen seier at det ikkje er meldt om andre problem på vegane i Telemark.