NRK Meny
Normal

Klomsæt anmelder tilsynsråd

Advokat Sigurd Klomsæt anmelder Tilsynsrådet for advokatvirksomhet og Advokatbevillingsnemnden for brudd på loven som skal sikre offentlig innsyn.

Anmeldelsen kommer like før tingretten skal ta stilling til hvorvidt han skal betale et forelegg for å ha lekket dokumenter til pressen.

Fra før er Klomsæt blitt fratatt advokatbevillingen på grunn av lekkasjesaken i 22. juli-saken.

Han har ikke fått medhold i klager på avgjørelsen.

 • Godt år for AT Skog

  AT Skog omsette i fjor meir enn ein million kubikkmeter tømmer. Det er eit av dei beste resultata i tømmersamvirket si soge, seier marknadssjef Hans Erik Røra. Røra seier at gode tømmerprisar er årsak til dei gode resultata.

 • Tok avskil med Bjørg Vik

  Ei fullsett Vestsida kyrkje i Porsgrunn tok i dag avskil med forfattaren Bjørg Vik, som døydde sist sundag. Familie og vener heidra den særmerkte forfattaren, som utmerka seg ved å skrive om kvinners liv og kamp.

  Gravferd, begravelse Bjørg Vik
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Sett fri etter å ha truga politiet

  Mannen som truga med å skyte mot politiet på Akkerhaugen i går er sett fri. Mannen er avhøyrt, og politiet trur ikkje det er fare for at mannen vil setje fram nye trugsmål, seier politiadvokat Ingebjørg Marie Landsverk.

 • Heile Grenland har fått straum

  Skagerak Energi har no retta så godt som alle feila på straumnettet i Grenland. Det står att to kundar i Valebø, men desse får straumen tilbake i løpet av dagen, seier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes.