Keeperduell i Skien

Ørjan Håskjold Nyland og Andre Hansen har begge ambisjoner om å bli førstekeeper på landslaget. Men først må de vinne dagens keeperduell i Skien.

Ørjan Nyland

Ørjan Nyland har fått tillit på landslaget.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Molde-keeper Ørjan Håskjold Nyland fikk med seg tre landskamper i fjor, og framstår i dag som den hardeste utfordreren til Rune Almenning Jarstein. I dag håper han å bidra til Moldes første seier i Skien noensinne.

Odd spiller med samme lag som de spilte mot Sandnes Ulf, mens Molde gjør en endring. Ut går Fredrik Gulbrandsen, og inn kommer Daniel Chima Chukwu.

Følg kampen mellom Odd og Molde: Eliteserien 2014 - Sport

Les også:

Keeper i Molde, Ørjan Nyland er klar for kamp mot Odd.

Ofte uavgjort

Nyland hadde lite å gjøre i serieåpningen mot Vålerenga. I fjor satt han på benken da Molde møtte Odd i Skien. Der fikk han se at lagene spilte 1 - 1, og uavgjort er et veldig vanlig resultat mellom disse to lagene. De siste fire årene har seks av åtte oppgjør endt enten 0 - 0 eller 1 - 1.

Tilbake etter operasjon

André Hansen

André Hansen var en av eliteseriens beste keepere i fjor.

Foto: Grøtt, Vegard / NTB scanpix

André Hansen var keeper for Odd i fjorårets oppgjør i Skien, og det var bare Daniel Berg Hestad som klarte å overliste Odds sisteskanse med sitt eneste seriemål for sesongen.

Hansen imponerte også i to a-landskamper før han fikk en skade mot slutten av sesongen. Hansen er nå i ferd med å finne formen igjen etter operasjonen og har ambisjoner om mer landslagsspill.