NRK Meny

Kan bli køer når E18 stenges

E18 fra Heistad til Rugtvedt i Porsgrunn blir stengt i over ett år, kanskje nærmere halvannet fra våren 2017. Dette på grunn av oppgraderinget av tunneler, melder Telemarksavisa. Det er Statens Vegvesen som skal stenge E18 for å oppgradere Kjørholttunnelen og Bambletunnelen, og i denne perioden må all trafikk ledes på gamle E18 over Breviksbrua, skriver avisa.

Kø på E18
Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK
 • Ikke Porsgrunns ansvar

  Ordfører i Porsgrun, Robin Kåss, sier til NRK at han tar avstand fra Bakkens påstander, og påpeker at kommunen i utgangspunktet ville ha veien et annet sted, og at Porsgrunn ikke er involvert i Statens vegvesens tomtekjøp.

  Ordfører Robin Kåss i Porsgrunn
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Porsgrunn må betale

  Tomas Bakken fra Bypartiet i Skien reagerer kraftig på at Porsgrunn kommunes eget parkeringsselskap krever erstatning for utbyggingen av Lilleelvkrysset. Bakken sier til Varden at dette er Porsgrunns eget rot, og at Porsgrunn derfor bør ta regninga.

  Tomas Bakken, leder Bypartiet
  Foto: Gry Eirin Skjelbred / NRK
 • Hjelpeprosjekt virker

  Tallet på jenter som fullfører ungdomsskolen i Nissedals vennskapskommune Tambaga i Mali, øker. Siden 2014 har tallet gått opp fra 20 til 30 prosent, viser tall fra hjelpeorganisasjonen Nor-Sahel.