NRK Meny

Kaller Zekhnini for popstjerne

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo skjermer Rafik Zekhnini (17) etter popstjerneoppførsel, melder TV2. Inkludert Borussia Dortmund var det fem klubber fra fem ligaer som hadde bedt om billetter til Odds hjemmekamp mot Sarpsborg søndag. De fikk ikke ønsket oppfylt om å se 17-åringen i aksjon, han ble sittende på benken. – Han har blitt mer opptatt av å være tv-stjerne enn fotballspiller, og da blir du ikke fotballspiller, sier Fagermo.

Zekhnini
Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix
 • Notoddens kamp avlyst

  Notoddens treningskamp mot Åsane er avlyst grunnet sykdom i troppen og overvann på banen. Hele ni spillere er blitt syke. Kampen skulle egentlig startet klokken 16 i ettermiddag,

 • To mistet førerkortet

  To bilførere mistet førerkortet og 25 fikk bot i en laserkontroll Utrykningspolitiet gjennomførte i Mæl i Tinn søndag. Høyeste hastighet ble målt til 105 kilometer i timen i 60-sonen.

 • KrF-topp: – Visste det kunne komme

  KrF-topp Geir Bekkevold sier til VG at de visste at Erna Solberg ville sette hardt mot hardt i Listhaug-saken. Bekkevold sier at dette er et av flere alternative utfall som partiet har forberedt seg på å måtte ta stilling til på landsstyremøtet mandag.

  Geir Bekkevold
  Foto: Kallestad, Gorm / NTB scanpix
 • Kaldt i Sør-Norge i natt

  Laster Twitter-innhold