NRK Meny

Kaller Zekhnini for popstjerne

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo skjermer Rafik Zekhnini (17) etter popstjerneoppførsel, melder TV2. Inkludert Borussia Dortmund var det fem klubber fra fem ligaer som hadde bedt om billetter til Odds hjemmekamp mot Sarpsborg søndag. De fikk ikke ønsket oppfylt om å se 17-åringen i aksjon, han ble sittende på benken. – Han har blitt mer opptatt av å være tv-stjerne enn fotballspiller, og da blir du ikke fotballspiller, sier Fagermo.

Zekhnini
Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix
 • Momsøkning er en dårlig ide

  Det er en skikkelig dårlig ide å øke momsen på reiselivstjenester fra 10 til 12 % slik regjeringa foreslår, mener ordfører Jon Rikard Kleven i Vinje. Kleven sier at næringslivets avtaler ofte gjort og at denne momsen derfor blir en ren ekstrautgift.

  Jon Rikard Kleven, ordførar i Vinje
  Foto: Robert Hansen / NRK
 • Får ikke realisert flerbrukshall

  Fyresdal sliter med å få realisert planen om å bygge en flerbrukshall i 2019. Det skriver Vest-Telemark Blad. Kommunen skulle legge av to millioner hvert år fra 2016 til 2019, men det har vist seg vanskelig med den økonomiske situasjonen i kommunen.

 • Stevner Porsgrunn kommune

  Rådgivergruppen VSO consulting stevner Porsgrunn kommune i forbindelse med nye Brevik oppvekstsenter.

  Eiendomssjef i Porsgrunn kommune, Terje Madsen, sier til PD at VSO consulting mener de er blitt betalt for lite.

 • Gode plasseringer til Telemark

  Gullbjørg Ekre fra Telemark fikk 10. plass og Medal of exellence i billakkererfaget under Yrkes VM i Abu Dhabi. Even Aasen, også fra Telemark, kom på en 11. plass i bilskadefaget og fikk også Medal of exellence.