NRK Meny

Jobber mot bestemt miljø

Politiet jobber mot ett eller flere bestemte miljøer, i forbindelse med to innbrudd i Grenland den siste uka.Natt til onsdag brøt to menn seg inn i en leilighet i Skien og truet de som bodde der med pistol og kniv. Onsdag forrige uke brøt tre menn seg inn i et hus i Porsgrunn med øks og pistol. Etterforskningsleder Morten Dale sier politiet fremdeles arbeider med vitneavhør i saken.

Truga med pistol og øks i Porsgrunn
Foto: Theo Aasland Valen
 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.