NRK Meny
Normal

Jarstein forlater Viking

Dermed ser det ut til at den norske landslagskeeperen endelig blir utenlandsproff.

Rune Allmenning Jarstein

Rune Almenning Jarstein bekrefter nå at han forlater Viking til sommeren. Hvor han drar vil han ikke fortelle.

Foto: Ellingsen, Tommy / NTB scanpix

Landslagskeeperen har lenge drømt om å få muligheten i utlandet, og etter årets sesong går kontrakten hans ut. Jarstein forteller til Rogalands Avis at det er flere klubber som er interessert.

– Jeg vet at det er flere klubber som er interessert i meg, og jeg snakker jevnlig med agenten min, Jim Solbakken. Hvilke klubber det er snakk om, ønsker jeg ikke å kommentere nå, sier Jarstein til RA.

Den tidligere Odd- og Rosenborg-keeperen har den siste tiden fått mye skryt for sitt landslagsspill. Han ble blant annet trukket frem som en av Norges viktigste spillere i landskampen mot Kroatia.

Les også:

Forlater Viking til sommeren

Sisteskansen håper ting snart kan gå i orden.

– Jeg håper selvfølgelig på å få en rask avklaring, sier Jarstein.

På spørsmål om det er helt sikkert at han er ferdig i Viking etter sesongen, sier Jarstein følgende:

– Det er det. Det blir nok litt vemodig og trist når siste seriekamp er ferdig, for jeg har hatt en veldig fin tid i Viking, sier han.

På søndag møter Viking Sarpsborg08 i den siste kampen i eliteserien.

 • Pengar til OL i Telemark

  Formannskapet i Tinn kommune vil gjeva 500.000 kroner til arbeidet med å få OL til Telemark. Det skriv Rjukan Arbeiderblad. Vedtaket i formannskapet var samrøystes, og saka blir avgjort i kommunestyret sitt budsjettmøte i dag.

 • Auke i folketalet

  Med ein auke i folketalet på 3,8 prosent i år er det berre fire kommunar i Noreg som veks meir enn Bø. Det syner tal frå Statistisk sentralbyrå. Tala syner at åtte av atten kommunar i Telemark får ein auke i folketalet i år.

 • 14.-plass til Lid Byggland


  Langrennsløparen Ånund Lid Byggland frå Høydalsmo vart nummer 14 på 15 kilometer klassisk i Skandinavisk Cup. Mikael Gunnulfsen frå Ørn vart nummer 16. 200 løparar frå heile Skandinavia deltok i rennet.

  Ånund Lid Byggland
  Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK
 • Bonus til Hegh Arntzen

  Handballspelaren Emilie Hegh Arntzen får ein bonus på 50.000 kroner etter sølvmedaljen i handball-VM. Hegh Arntzen fekk eit kort innhopp i finalen der Noreg tapte for Frankrike.

  VM i håndball for kvinner. Norge-Ungarn (30-22)
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix