NRK Meny

Internasjonal interesse for Breivik

Det er stor internasjonal interesse for rettsaken om Anders Behring Breiviks soningsforhold. Journalist Pierre Deshayes i det internasjonale nyhetsbyrået AFP, sier at gåten Breivik kanskje er den saken fra Norge som interesserer mest i hele verden. Det er satt av fire dager til rettssaken om Breiviks soningsforhold, som starter 15. mars i gymsalen i Skien fengsel.

NORWAY-ATTACKS-PRISON-BREIVIK-FILES -
Foto: HEIKO JUNGE / Afp
 • Her kan du se Østafjells:

  Østafjells 18:50
 • Kan ta tid

  Det kan ta tid å reparere synkehullet i Skien. Oppsynsmann Finn Bjørn Lunde i Skien sier det er brudd på en hovedvannledning. – Vi må finne lekkasjen før vi kan få tettet den. Hullet er to meter i diameter og en meter dypt.

  Synkehull i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK
 • Synkehull

  Det er et stort hull i veibanen ved Blekebakkvegen i Skien. Politiet melder at kommunens ingeniørvakt er varslet om synkehullet. De har sendt en patrulje til stedet for å hindre at noen skader seg.

 • Imingfjell brøytes ikke

  Det blir ikke brøyting på Imingfjell i dag, melder Statens vegvesen. Reinflokken på 1000 dyr er fremdeles øst for fylkesveien. Rolf-Helge Grønås i Vegvesenet sier de følger bevegelsene til flokken. De vil begynne og brøyte så snart det er en endring.