NRK Meny
Normal

Innholder ikke avfallsstoffer

Det skal ikke være industriavfallstoff i oljen fra det havarerte skipet Full City.

Oljesøl ved Langesund
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Oljeanalysene avkrefter spekulasjoner om at avfallstoff fra industri kan være blandet inn i bunkersoljen til Full City.

Det er ikke funnet sport av PCB i de oljeprøvene som Molab har analysert.

- Det er gode nyheter da dette har stor betydning for de mannskapene som gjør en innsats for å samle inn oljen, sier han.

 • Dyr fyllekjøring

  En 49 år gammel mann fra Kragerø er dømt til å betale 87 000 kroner i bot etter å ha fyllekjørt. I tillegg til bota er mannen dømt til 15 dagers betinga fengsel, samt at han må klare seg uten førerkort i 14 måneder.

 • Jevn toppkamp i 2. divisjon

  Det står 0-0 til pause mellom Byåsen og Notodden, mens Nest-Sotra leder sin kamp mot Hønefoss 1-0. Dermed har Vestlendingene festa grepet om direkte opprykk til 1. divisjon. Odd 2 ligger under 3-0 i sin kamp mot Fram Larvik, men Odd 2 har allerede sikra plassen.

 • Avhøres i formiddag

  Mannen som ble pågrepet av politiet med en hagle i går kveld blir avhørt av politiet i dag. Mannen i 30 åra var uønsket i boligen der han befant seg og de som var i huset ringte politiet. Da politiet kom frem til Heistad var mannen bevæpnet.

 • Løse hester på veien

  Politiet ber folk kjøre forsiktig etter at det er observert 10 løse hester på riksvei 36 ved Helgen. Politiet fikk melding om hestene like før halv ni og forsøker å finne eieren.