NRK Meny

Ingen skadet etter gassutslipp

Ingen personer skal ha kommet til skade etter utslipp av nitrosegass ved Herøya Industripark like før klokken 07.00. Det forteller vedlikeholdssjef hos Yara Porsgrunn, Ann Balgaard. Det skal ha vært en lekkasje i en ovn på en av Yaras Salpetersyrefabrikker som førte til utslippet. Nitrosegass er svær giftig, men situasjonen skal nå være avklart og fabrikken har kontroll, sier Ballgård til NRK.

 • Tre over E18

  TA skriv at det ligg tre og tunge greiner i vegen fleire stader langs E18 ved Kragerø. Vegtrafikksentralen oppmodar folk til å køyre forsiktig.

 • 98 kundar utan straum

  Laurdag klokka 17.00 er 98 kundar i Telemark og Vestfold utan straum, melder Skagerak Energi. Det blir arbeidd alle stader der det er feil, og selskapet håpar alle får attende straumen i løpet av kvelden.

 • Mindre personskadar

  I kollisjonen ved Gaustablikk skianlegg fekk to personar mindre skadar. Dei to siste er uskadde. Alle fire er undersøkt av lege på staden.

 • Front mot front

  To personbilar har kollidert front mot front like ovanfor Gaustablikk skianlegg. Det var fire personar i bilane, alle er ute. Det er meldt om personskade og store materielle skadar på bilane. Naudetatane rykkjer ut.