NRK Meny
Normal

Må avlyse konsert etter fallulykke

– Hun trodde hun skulle klare å holde konserten, sier festivalsjefen.

Ingebjørg Bratland

AVLYST: Festivalen håper Ingebjørg Bratland kan komme tilbake en annen gang.

Foto: nils martin brandvik / nrk

Artisten fra Vinje skulle entret scenen i Bergen søndag, men er altså ikke i stand til å gjennomføre konserten etter fallet, opplyser Nattjazz i en pressemelding lørdag.

– Vi har helt sikkert publikum med oss i å ønske Ingebjørg Bratland god bedring, og håper hun kan komme tilbake ved en senere anledning, sier festivalsjef Jon Skjerdal.

Ville møte opp

Ulykken skjedde på fredag, og etter forholdene går det bra med 26-åringen.

– Hun trodde hun skulle klare å holde konserten, men etter konsultasjon med lege fant de ut at det ikke var mulig å gjennomføre, sier Skjerdal til NRK.

Nattjazz melder videre at de ikke har funnet tilgjengelige artister som kan erstatte Bratland. Publikum som har billett har to valg, opplyser festivalen:

 1. Benytter man dagspasset til søndag 29. mai, kan publikum i tillegg bruke samme billett på onsdag 1. juni og torsdag 2. juni, som et plaster på såret.
 2. Dersom man ikke benytter billetten, kan man få refusjon etter festivalen. Våre gjester blir kontaktet direkte av Nattjazz.
 • Fann sakna kvinne

  Kvinna på 92 år som var meldt sakna i Seljord er komen til rette. Ho er funnen av Røde Korsmannskap ikkje langt frå institusjon. Kvinna var kald, og blir sjekka på legevakt.

 • Kvinne sakna i Seljord

  Politiet etterlyser ei 92 år gamal kvinne, som er sakna frå ein institusjon i Seljord. Kvinna brukar rullator, opplyser politiet.

 • Mindre steinras på E134

  Det har gått eit mindre steinras på E134 mellom Seljord og Brunkeberg, melder politiet. Raset sperrar deler av den eine køyrebana. Vegtrafikksentralen er varsla.

 • Avtale om Krokan turisthytte

  Norsk Industriarbeidermuseum skal overta den gamle turisthytta på Krokan i Tinn for å utvikle eigedomen som eit historisk kulturminne. NIA har underteikna ein intensjonsavtale med Helbergstiftelsen om kjøp av Krokan, som har vore turisthytte sidan 1871.

  Krokan Turisthytte overtas av Norsk Industriarbeidermuseum
  Foto: Rita Engedalen, NIA