NRK Meny
Normal

Han rev avisen i småbiter, så skjedde noe uforklarlig

Illusjonist Alexx Alexxander viser noen illusjoner i Telemarksendingas radiostudio

Illusjonist Alexx Alexxander besøkte Telemarksendinga for å fortelle om sitt nye spektakulære show "Defying Gravity", Og i løpet av radiointervjuet fikk han et vannglass til å balansere på kanten. Han rev også et eksemplar av Varden i små biter for så å transformere den til noe annet.

Alexx Alexxander er født og oppvokst i Tønsberg. Norges eldste by.

Da han var 5 år gammel fikk han sin første tryllebok av sin bestefar.

Etter mange timer med øvelse var han klar med sin første offisielle forestilling for familien. Familie og venner sier at det alltid har vært noe spesielt med Alexx, og han likte å gjøre ting som var annerledes.

Kongelig magi

I 2012 opptrådde Alexx på Barnas Fredsprisfest sitt 15 års jubileum, hvor Hennes Kongelige Høyet Mette Marit var publikum.

Sommeren brukte han på å spille inn sesong 2 av «Illusions» på VGTV, som ble lansert på sensommeren. Serien genererte over 3,4 millioner visninger, og ble omtalt hele veien til Las Vegas.

Vinteren 2014 ble Alexx hyret inn for å lansere en ny bil for bilgiganten Renault. På ufatteligvis fikk han den nyeste bilmodellen til å dukke opp på en tom scene foran et samlet pressekorps og bilentusiaster fra hele verden. Dette endte opp i at Alexx dro på turné hele sommeren sammen med Renault over hele Norge med en omfattende bilshow.

Etter turnéen dro Alexx til København for å spille inn TV3's storsatsing "Master Chef" sammen med flere andre norske kjendiser.

Alexx Alexxander
Foto: Privat

Det største magiske showet i Norges historie

I 2015 var Alexx Alexxander endelig tilbake med det største magiske showet i Norges historie “Defying Gravity”. Forestillingen hadde norgespremiere i hans hjemby Tønsberg. Der spillte den for utsolgte salger i juli måned.

Lørdag står han på scenen i Ibsenhuset.