NRK Meny

Ikkje fleirtal på Stortinget

– Det er per nå ikkje fleirtal i Stortinget for å redde sjukehusa på Rjukan og i Kragerø frå å bli lagt ned. Det seier helsepolitisk talsperson for Senterpartiet, Kjersti Toppe. SV og Senterpartiet har kome fram til eit siste kompromissforslag, som går ut på å ta dei to lokalsjukehusa ut av utviklingsplanen, slik at det kan bli ei ny vurdering av framtida til sjukehusa utan å utsette heile planen.

 • Hester reddet ut veltet lastebil

  Alle de seks hestene som var fanget i en lastebil som kjørte av veien og veltet i Vinje i Telemark i natt er berget ut av dyretransporten. Det skjedde først etter en lang og vanskelig operasjon, ifølge NTB.

 • Mann drapstruet politiet

  En mann i 20-årene er pågrepet i Bø i Telemark. Han skal først ha slått seg vrang og kranglet med dørvaktene på et utested. Da politiet kom til stedet sparket og spyttet han på en politibetjent. Han skal også ha drapstruet politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Påførte kraniebrudd med hammer

  En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.