Hvem har stjålet skiltene?

Hotelldirektør lover dusør for å finne skilttyven.

Skilttyver på Langesund Bad
Foto: Langesund Bad

Skiltene som for en måned siden ble satt opp rundt eiendommen til Langesund Bad er stjålet. Skiltene ble satt opp fra hotellet og nedover mot Krogshavn i forbindelse med konserten til Leonard Cohen.

Men nå har noen sagd over skiltene, og stjålet dem.

- Det er brukt vinkelsliper eller baufil, og hvem i alle dager har med seg det på stranda, undrer hotelldirektør Petter Jørgensen.

- Hyggelige skilt

Han forteller at det i gamle dager var en del skilt i området med teksten: "privat eiendom" eller "adgang forbudt". Skiltene til Langesund Bad, var trolig litt hyggeliggere.

Petter Jørgensen

Hotelldirektør Petter Jørgensen fortviler etter skilttyveriene.

Foto: Langesund Bad

- Det var skilt med kontaktinformasjon til oss, og ble satt opp for å markere at det er vår eiendom, sier Jørgensen.

Nå håper han at tyven eller tyvene blir tatt, og hotelldirektøren lover dusør til den som kan hjelpe med å oppklare tyveriet.

- Jeg gir et gavekort på 1.000 kroner til den som kan hjelpe oss med å oppklare dette, sier han, og legger til at tyveriet skal politianmeldes.

Skal sette opp flere skilt

Det er mange mennesker som har oppholdt seg i området den siste tiden. Flere av de som har deltatt i rensingen etter oljesølet fra lasteskipet "Full City" har gått forbi der skiltet stod.

- Men jeg tror ikke det er noen av de frivillige, det er nok noen som ikke vil ha skiltene her, sier han.

Og for de som ikke synes skiltene tar seg ut; hotellet har flere skilt, og vil sette opp nye, flere steder langs grensen.