NRK Meny
Normal

Hus brant ned på Gvarv

En bolig ble totalskadd på Gvarv i natt.

Husbrann Gvarv

Politiet ankom stedet og møtte huseieren ute i god behold. Ingen personer ble skadd i brannen.

Foto: Theo Aasland, Vika Media

– Da politi og brannvesen kom på stedet rundt kl. 0200 i natt kom det både røyk og flammer ut fra andre etasje, forteller operasjonsleder Terje Pedersen i politiet.

De hadde blitt varslet av en nabo.

– Da politiets patruljer kom til brannen, møtte de huseieren utenfor. Han var uskadd, forteller Pedersen, og fortsetter:

– Huset har brent ned, men det var heldigvis ikke andre til stede enn huseieren selv, sier Pedersen.

Selv om ingen personer er skadd, ser politiet likevel alvorlig på brannen. Nå skal det settes i gang en etterforsking.

– Vi er på stedet og kommer til å sette i gang undersøkelser. Foreløpig er det for varmt til at etterforskere kan gå inn, men straks det har kjølnet, starter vi å etterforske branntomta, sier han.

 • Ny trafo til 100 millioner

  De planlagte bedriftene og utvidelsene i industrifeltet på Svadde i Tinn vil kreve så mye energi at en ny trafostasjon til 100 millioner må bygges innen 4-5 år, melder Rjukan Arbeiderblad.

 • Vær forsiktig i trafikken

  Politiet oppfordrer alle til å være forsiktige ute i trafikken.

  Laster Twitter-innhold
 • Sykehuset må kutte med 68 mill.

  Sykehuset Telemark må kutte drifta med 68 millioner kroner neste år. Sykehusdirektør Tom Helge Rønning sier til TA at det blir tøffe tak, og at også klinikksjefene sier det blir krevende. I år har sykehuset kutta 80 millioner kroner.

 • Færre gir til Frelsesarmeen

  Frelsesarmeen har i år økt pågang av barnefamilier som ber om hjelp til jul. Samtidig har folk så langt puttet mindre peger i julegryta. – Vi fått inn 55 000 mindre enn på samme tid i fjor, sier Kaptein Laila Granseth til Varden.