NRK Meny
Normal

Hus totalskadd i brann

Et hus ved avkjøringen til Gamle Sørlandske i Bamble brant ned til grunnen i morgentimene i dag.

Husbrann i Bamble

MÅTTE STENGE VEIEN: E18 måtte stenges som følge av brannen.

Foto: Theo Aasland Valen

Meldingen om brannen kom inn til nødetatene klokken 03.49. Både brannvesen, politi og ambulanse rykket ut til stedet.

– Det er snakk om et eldre hus, og det var full overtenning da vi kom fram. Huset er å anse som totalskadd, sier operasjonsleder hos politiet, Kim Stokke.

Det skal ikke ha bodd noen i huset.

E18 ble stengt som følge av brannen, og var stengt en times tid.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

– Vi vil etterforske saken videre for finne ut hva som har skjedd. Vi vil snakke med vitner og gjøre tekniske og taktiske undersøkelser, sier Stokke.

 • Dømt for mishandling av barn

  Ein 25 år gamal mann frå Bø er i Aust-Telemark tingrett dømt til fengsel i fire år for å ha mishandla sin to år gamal son. Mor til barnet er frifunnen av retten. Mannen er også dømt til å betale 200.000 kroner i oppreisingserstatning til sonen.

 • Kvinne til sjukehus etter kollisjon

  Ei kvinne er køyrt til sjukehus etter ein kollisjon mellom to personbilar ved Skjelsvik i Porsgrunn. Det var to personar i bilane. Ei kvinne frå Skien skal ha brote vikeplikta, og er også mistenkt for å køyre utan førarkort i påverka tilstand.

 • Ankar Bolkesjø-saka

  Varden skriv at eigarane av Bolkesjø hotell ankar dommen, der tingretten frifann staten på alle punkt. UDI ville bruke det nedlagde Bolkesjø hotell som asylmottak, men mottaket vart aldri opna. Eigarane meiner UDI ikkje har oppfylt avtalevilkåra.

  Bolkesjø Hotell
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • 50 km/t over Breviksbrua

  Før påske blir fartsgrensa sett ned på Breviksbrua for å redusere trafikkstøy. Grensa blir sett ned frå 60 til 50 kilometer i timen. Statens vegvesen tilrår lokalkjende i Grenland å køyre alternative ruter i staden for E18 om det er praktisk mogleg.

  Breviksbrua
  Foto: Statens vegvesen