NRK Meny
Normal

Hus totalskadd i brann

Et hus ved avkjøringen til Gamle Sørlandske i Bamble brant ned til grunnen i morgentimene i dag.

Husbrann i Bamble

MÅTTE STENGE VEIEN: E18 måtte stenges som følge av brannen.

Foto: Theo Aasland Valen

Meldingen om brannen kom inn til nødetatene klokken 03.49. Både brannvesen, politi og ambulanse rykket ut til stedet.

– Det er snakk om et eldre hus, og det var full overtenning da vi kom fram. Huset er å anse som totalskadd, sier operasjonsleder hos politiet, Kim Stokke.

Det skal ikke ha bodd noen i huset.

E18 ble stengt som følge av brannen, og var stengt en times tid.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

– Vi vil etterforske saken videre for finne ut hva som har skjedd. Vi vil snakke med vitner og gjøre tekniske og taktiske undersøkelser, sier Stokke.

 • Natta i møte uten strøm

  En del må belage seg på en strømløs natt etter det kraftige snøværet i dag. Klokken 18.00 er fortsatt 4 300 husstander i Telemark og Vestfold uten strøm.

 • Veier åpne

  Bjørntvedtvegen i Skien er åpnet igjen. Dette gjelder også i bakkene fra Holtesletta og ned mot Siljan sentrum der et vogntog sperret veien tidligere i ettermiddag. Fylkesvei 851 mellom Varland og Arabu er også åpen igjen etter uvær.

 • Stenger Bjørntvedtvegen

  Bjørntvedtvegen i Skien frå krysset Bjørntvedtvegen og Kjørbekkdalen til krysset Bjørtvedtvegen og Trommedalsvegen blir stengt i minst ein time grunna berging av to vogntog. Politiet er på staden.

 • Vogntog sperrar trafikken i Siljan

  Eit utanlandsk vogntog har mista kontrollen på svært glatt underlag i bakkane frå Holtesletta og ned mot Siljan sentrum og står på tvers og sperrer for annan trafikk. Politiet er på veg til staden. Veg trafikksentralen er varsla.