NRK Meny
Normal

– 15 års ventetid er over

I 15 år har Hjartdal vært uten lokallag fra Høyre, men det er det nå slutt på.

Hjartdal Høyre

Nyvalgt leder i Hjartdal Høyre Audun Darrud og stortingsrepresentant Solveig Sundbø Abrahamsen er stolte av å få Høyre tilbake til Hjartdal

Foto: Ole Espen Strand

Leder i Hjartdal Høyre, Audun Darrud og tidligere ordfører i Seljord, nå stortingsrepresentant, Solveig Sundbø Abrahamsen har grunn til å smile.

Etter 15 år uten lokalforening i Hjartdal, så er endelig Hjartdal Høyre på plass med egen forening. Sist foreningen var aktiv, og hadde representant i kommunestyret, var i 1999.

Stor interesse

En av grunnene til at Høyre starter opp i Hjartdal, er stor enighet blant Høyres velgere om behovet for en politisk kursendring i kommunen.

Les også:

På årsmøtet til Hjartdal Høyre tirsdag 10. juni ble det klart at Audun Darrud blir lokalforeningas nye leder.

Det har lenge vært stor interesse for lokalforeningen. Allerede på et sonderingsmøte 20. mars ble det registrert ti nye medlemmer. I løpet av oppstarten har medlemstallet økt fra fire til 32 medlemmer.

Vil stille til kommunevalget

I tillegg til leder Audun Darrud ble følgende personer valgt inn i styret til foreningen:

Nestleder: Brita Hjartsjø
Medlemmer: Jon Bondal, Erling Vang og Torleif Hjartsjø

I løpet av høsten/vinteren vil Hjartdal høyre ha på plass en valgliste. Videre ønsker de å stille til kommunevalget i 2015.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.