NRK Meny
Normal

Se hva som kommer ned elva

Flere titalls høyballer passerte Gvarv sentrum på veg nedover Gvarvelva og ut mot Norsjø tirsdag.

Høyballer på veg ned Gvarvelva

Høyballene er på veg ned Gvarvelva.

Foto: Ståle Kåsin

Flommen har gjort at vannstanden i Gvarvelva har steget, og også i Norsjø er vannstanden langt høyere enn normalt. Nå har den tatt med seg høyballer fra jordene oppover elva mot Hørte og Bø.

Gvarvelva

Vannet har gått over Gvarvelva sine bredder.

Foto: Ståle Kåsin

Høyballene fortsetter antakelig ferden forbi Teksten Camping og ut i Norsjø.

 • Trafikkulykke i Skien

  Det har vært en trafikkulykke hvor fire personer er involvert på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien. Skadeomfanget er ukjent, men nødetatene er på stedet, melder politiet.

 • Ønsker idrett på Stevneplassen

  Ordfører i Skien Hedda Foss Five ønsker at det skal legges tilrette for idrett på Stevneplassen i Skien. Hun mener at et idrettsanlegg på Stevneplassen tilknytta Odd og Toppidrettsgymnaset vil være gunstig, skriver Varden.

  Stevneplassen i Skien
  Foto: NRK
 • Frykter for barnas sikkerhet

  Elever og ansatte ved Kjølnes ungdomsskole er bekymra over at Vegvesenet har utsatt å lage en ny undergang ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn. De er redde for sikkerheten til barn og unge som ferdes i området, og som har dette som skolevei.

 • Flere bruker kyststien i Bamble

  Bedre merking og tilrettelegging med broer og trapper har ført til en kraftig økning i bruken av kyststien i Bamble. Det siste året har mer enn 42 000 turgåere passert telleapparatet på kyststien langs Langesundhalvøya.