NRK Meny
Normal

Hørte flere rop om hjelp

Mann (35) til sykehus etter fall ned skrent.

Laster kart, vennligst vent...

Ved 03-tiden i natt hørte en beboer i Gråten i Skien flere rop og skrik om hjelp.

Nødetatene rykket ut til stedet og fant etter hvert en mann som hadde falt flere meter ned en skrent langs Skienselva.

– Mannen var ved bevissthet, men ble sendt til sykehuset i Skien med mulige skader i hode, nakke og rygg, opplyser politiet.

De vet foreløpig ikke noe om bakgrunnen for hendelsen og vil undersøke den nærmere i dag.

– Vi vil snakke med ham i dag og oppretter sak, opplyser operasjonsleder i politiet.

 • Funnet i god behold

  Den sju år gamle jenta som var savnet i Skien er funnet i god behold. Jenta blir gjenforent med foreldrene. Politiet var i ferd med å trappe opp leteaksjonen, som nå blir avblåst ifølge politiet. Jenta ble funnet av en lærer som var ute og lette.

  Laster Twitter-innhold
 • Leteaksjon etter 7 år gammel jente

  Politiet kaller inn ekstra mannskaper i letingen etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. – Jenta kom ikke hjem som avtalt. Det er mørkt og kaldt og vi tar dette på største alvor når det gjelder ei så ung jente, sier Terje Pedersen i politiet.

 • 7 år gammel jente savnet på Gulset

  Politiet leter etter ei 7 år gammel jente på Gulset i Skien. Jenta dro hjemmefra klokke 14.15. Hun har lyst hår og er iført en blå vinterjakke med små grønne, lilla og røde prikker.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.