NRK Meny

Høringsfrist for deponi ut i dag

Fredag går høringsfristen for et avfallsdeponi i Brevik ut. – Ikke la gårsdagens teknologi definere fremtidens løsninger, når det gjelder deponering av farlig avfall, skriver Thor Kamfjord og Bård Stranheim i sitt høringsdokument til Klima- og miljødepartementet. Stranheim og Kamfjord mener Nesset kommune i Møre og Romsdal egner seg bedre for et nytt nasjonalt deponi for farlig avfall.

Dalen gruve, Brevik
Foto: Vetle Houg/Norcem / NPK
 • Mistenkt for ruskjøring

  En 49 år gammel mann ble mandag kveld stoppet av politiet på Ballestadhøgda i Skien. Mannen mistenkes for å ha kjørt i narkorus og kjørte uten gyldig førerkort.

 • Strømbrudd i Porsgrunn

  506 husstander var ifølge Varden uten strøm kl. 18.00 mandag kveld. – Vi har folk ute for å lete etter feil nå, sa kommunikasjonssjef i Skagerak Energi Thor Bjørn Omnes til avisa. 18.25 hadde de fleste fått strømmen tilbake. 37 kunder er fortsatt berørt.

 • Smerter i armen etter kollisjon

  Alle skal være ute av bilene etter en kollisjon i Skien. Tre biler er involvert. Politiet opplyser til NRK at en person klaget på smerter i armen etter ulykken. Skadeomfanget er ukjent. Politiet opplyser at to av bilene ikke er kjørbare.

  ulykke i Skien
  Foto: Lorentz Berg / NRK