NRK Meny
Normal

Hør ordførerduellen fra Nissedal

TREUNGEN (NRK): Telemarksendingas kommuneturne fortsetter, i dag med ordførerduell fra Nissedal.

Ordførerduell Nissedal

Ordførerkandidatene i Nissedal er klare til debatt. Fra venstre: Debattleder Johs Apold (NRK), Anne-Nora Oma Dale (SP), Geir Christian Enger (KrF), Halvor Homme (Ap).

Foto: Johs Apold / NRK

Valglogo

Anne-Nora Oma Dale (SP), Geir Christian Enger (KrF) og Halvor Homme (Ap) ønsker alle å bli ordfører i Nissedal, og møttes i dag til duell i Treungen sentrum. Tema som blant annet skolestruktur, kommunestruktur og eiendomsskatt blei debattert.

Hør debatten her:

Debatt i alle kommunene

I løpet av valgkampen skal vi i NRK Telemarksendinga besøke alle de 18 kommunene i fylket, før duellene avsluttes med en fylkesordførerduell på Dyrsku'n.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.

 • Brøyt opp tre dørlåser på bil

  I natt ble det gjort innbrudd i en bil i Lunde. Gjerningspersonene brøyt opp tre dørlåser og stjal høyttalerne i bilen opplyser politiet.

 • Ikke bestemt seg for rekonstruering

  Politiet har ikke avgjort om de skal gjennomføre en rekonstruksjon av hendelsen som førte til at skiensmannen Hjalmar Johnsen døde. Politiet sier til Varden at de må ha svar på flere analyser før de bestemmer seg.