NRK Meny
Normal

Holdt pressekonferanse om drap i Skien

En død mann og en alvorlig skadet på to dager i samme boligkompleks i Skien, gjorde at Skiensordføreren innkalte til pressekonferanse søndag.

Odins gate i Skien

PRESSEKONFERANSE: Skiensordfører Hedda Foss Five og kommunalsjef for helse og velferd Guro Windsvold kaller inn til pressekonferanse om problemfylt område.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i en kommunal boligblokk i Odinsgate i Skien lørdag kveld.

Kripos er koblet inn i saken for å bistå politiet i Telemark.

Dette skjedde kun dagen etter at en mann i 50-årene ble funnet livløs etter å ha fått juling.

Boligblokkene i Odins gate har i lang tid vært preget av bråk, branner og kriminalitet, og det var i denne forbindelsen Skiensordføreren holdt pressekonferanse.

Odins gate i Skien

Odins gate i Skien har lenge vært preget av kriminelle hendelser.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • To mål av Tobias Lauritsen

  Odd-spiss Tobias Lauritsen ser ut til å ha funnet skåringsformen etter at han ble frisk av kyssesyken. Lauritsen skåret i kveld to mål da Odds reserver slo Fram Larvik i en treningskamp. Marius Bustgaard Larsen skåret det siste målet til Odd.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Utsetter åpning av Lilleelvkrysset

  Arbeidene ved Lilleelvkrysset i Porsgrunn vil ta lengre tid enn planlagt. Fylkesvei 32 ble stengt i mars i fjor og skulle etter planen bli åpnet igjen i juli. – Nå snakker vi om en åpning i september, sier prosjektleder Roar Gärtner til TA.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50