NRK Meny
Normal

Holdt pressekonferanse om drap i Skien

En død mann og en alvorlig skadet på to dager i samme boligkompleks i Skien, gjorde at Skiensordføreren innkalte til pressekonferanse søndag.

Odins gate i Skien

PRESSEKONFERANSE: Skiensordfører Hedda Foss Five og kommunalsjef for helse og velferd Guro Windsvold kaller inn til pressekonferanse om problemfylt område.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i en kommunal boligblokk i Odinsgate i Skien lørdag kveld.

Kripos er koblet inn i saken for å bistå politiet i Telemark.

Dette skjedde kun dagen etter at en mann i 50-årene ble funnet livløs etter å ha fått juling.

Boligblokkene i Odins gate har i lang tid vært preget av bråk, branner og kriminalitet, og det var i denne forbindelsen Skiensordføreren holdt pressekonferanse.

Odins gate i Skien

Odins gate i Skien har lenge vært preget av kriminelle hendelser.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
  • Åpna for kolonnekjøring på E134

    E134 over Haukelifjell er åpna for kolonnekjøring etter å ha vært stengt i dag som følge av uvær. Kolonnene går mellom Haukelitunnelen og Liamyrane bom, ifølge Statens vegvesen.

  • Vil gi Odd mer penger

    Et flertall i fylkesutvaglet ønsker å gi mer penger til Odds Ballklubb enn det fylkesrådmannen foreslår. Fylkesrådmannen vil bruke 700 000 kroner årlig på en partnerskapsavtale med Odd. Politikerne vil bruke 1,2 millionar på avtalen. Venstre og FrP stemte imot.