NRK Meny
Normal

Holdt pressekonferanse om drap i Skien

En død mann og en alvorlig skadet på to dager i samme boligkompleks i Skien, gjorde at Skiensordføreren innkalte til pressekonferanse søndag.

Odins gate i Skien

PRESSEKONFERANSE: Skiensordfører Hedda Foss Five og kommunalsjef for helse og velferd Guro Windsvold kaller inn til pressekonferanse om problemfylt område.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i en kommunal boligblokk i Odinsgate i Skien lørdag kveld.

Kripos er koblet inn i saken for å bistå politiet i Telemark.

Dette skjedde kun dagen etter at en mann i 50-årene ble funnet livløs etter å ha fått juling.

Boligblokkene i Odins gate har i lang tid vært preget av bråk, branner og kriminalitet, og det var i denne forbindelsen Skiensordføreren holdt pressekonferanse.

Odins gate i Skien

Odins gate i Skien har lenge vært preget av kriminelle hendelser.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK
 • Åpner ikke før mandag

  Bratsbergbanen har vært stengt siden forrige tirsdag og åpner antagelig ikke før mandag. I mellomtiden kjøres passasjerene med minibuss. Ryddearbeidet går for fullt mellom Nordagutu og Valebø.

  Minibuss for tog Bratsbergbanen
  Foto: Stian Wasjø Simonsen / NRK
 • Kjørte båt med promille

  En mann fra Kragerø er i Nedre Telemark tingrett dømt til 21 dager fengsel for å ha ført motorbåt mens han var påvirket av alkohol. Straffen er betinget. Mannen mister båtførerbeviset i ett år, og må betale saksomkostninger på 5000 kroner.

 • Flere hører på lokalradio

  I 2017 fikk lokalradioene i Telemark og tre andre fylker mellom 10 og 15 prosent flere lyttere. Samtidig har den totale radiobruken gått ned, og NRK har tapt lyttere i alle regioner.

  DAB-radio
  Foto: Kristian Sønvisen Bye/NRK
 • Advarer mot å fjerne snøen selv

  Advarselen kommer fra Ottar Renholdt i Skagerak Energi. Snø og is har klumpet seg på strømkabler mange steder i fylket, og noen steder har tyngden fått ledningene til å bøye seg helt ned til bakken. Renholdt ber folk heller ringe og melde fra.

  Ligg unna farlige ledninger
  Foto: Eidsiva