NRK Meny
Normal

Høgmo: – Et fyrverkeri av en fotballkamp

SKIEN (NRK) : Landslagssjef Per Mathias Høgmo og toppfotballsjef Nils Johan Semb er svært imponert over det Odd presterte i 1. omgang i kampen mot Borussia Dortmund.

Landslagssjef Per Mathias Høgmo er imponert over Odd.

IMPONERTE: Både landslagssjef Per Mathias Høgmo og toppfotballsjef Nils Johan Semb er imponerte over det de fikk se i Skien torsdag kveld.

Kampen i Skien torsdag kveld ble et fyrverkeri av en fotballkamp. Etter kun 16 spilte sekunder sjokkåpnet Odd med scoring av Jone Samuelsen. Deretter fulgte Fredrik Nordkvelle opp med en lekker scoring, og ga skienlaget 2-0 ledelse, og etter 21 minutter satte Espen Ruud ballen i mål, og Odd ledet 3-0 til tyskernes fortvilelse.

– Denne kampen er en stor inspirasjon for hele laget, for publikum og supportere. Det var et fyrverkeri av en fotballkamp, sier landslagssjef Per Mathias Høgmo til NRK.

Hadde du trodd at det var mulig for Odd å slå Dortmund?

– I fotball er alt mulig. Det var vel ingen som hadde trodd at dette skulle bli starten på 1. omgang, men sånn er det.

Slik var kampen:

Laster innhold, vennligst vent..

Bra kveld for norsk fotball

Også toppfotballsjef Nils Johan Semb er svært imponert over det han har sett.

– Det er fantastisk å se slike prestasjoner som Odd leverte i dag. Det har vært en god kveld for fotball-Norge. Både Rosenborgs 3- 0 seier over Steaua Bucureşti og Moldes 2-0 seier over Standard Liège er svært gledelige. Det har vært en god sommer for norsk fotball.

Også han er enig med landslagssjef Per Mathias Høgmo at disse resultatene gir mye inspirasjon.

– 1. omgangen Odd leverte i dag var rett og slett imponerende. De la igjen respekten i garderoben, og scoret tre fantastiske mål. Det er virkelig en inspirasjon for norsk fotball.