NRK Meny

Hodeskader etter sykkelvelt

En kvinne i 60-årene fra Porsgrunn fikk skader i hodet og er fløyet til Ullevål med helikopter, etter sykkelulykken på Rjukan. Kvinnen skal ha fått skråstilt hjulet, da hun syklet på veien under Krossobanen. Hun ble kastet over styret. Ifølge politiet hadde kvinnen hjelm. Hun var ved bevissthet da hun ble fløyet til sykehus.

  • Påførte kraniebrudd med hammer

    En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

  • Scoret 32 mål - linkes til Odd

    Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.

  • Laster Twitter-innhold
  • Kvalifisering for Notodden

    Notodden gjorde jobben borte mot Byåsen med 0–1 seier, men dessverre for Notodden vant Nest-Sotra borte mot Hønefoss. Dermed ble det 2. plass og kvalifiseringsspill om opprykk for Notodden. I den kampen møter de Raufoss, som kom på 2. plass i sin avdeling.