NRK Meny
Normal

Hesteeier innrømmer ikke skyld

Travhesteieren som er siktet for å ha voldtatt to kvinner erkjente ikke straffskyld da han ble fremstilt for varetektsfengsling.

Rettsmøtet fredag gikk for lukkede dører, og pressen fikk ikke slippe inn.

Forsvarer for travhesteieren, Morten Wexels, sier til NRK.no at mannen har erkjent at han har utveklset bilde- og tekstmeldinger med en av kvinnene.

Politiet ber om at mannen som er i trettiårene, blir varetektsfengslet i to uker.

Ble pågrepet hjemme

Morten Wexels

Morten Wexels er travhesteierens forsvarer.

Foto: Anne Lognvik / NRK

Mannen ble pågrepet hjemme i sin egen bolig onsdag kveld. Politiet gikk til pågripelse av mannen etter at en av kvinnene tok kontakt onsdag kveld. Mannen satt i avhør hos politiet torsdag kveld.

– Han er siktet for to tilfeller av voldtekt med to fornærmede. Begge voldtektene skal ha skjedd innenfor de siste 6 månedene, sier politiadvokat i Telemark politidistrikt, Torunn Foslli Sæthre.

Politiet fikk den første anmeldelsen om voldtekt tidligere i høst, og den siste nå denne uken.

 • En time ekstra kjøring

  E18 er stengt ved Gjerdemyra utenfor Kragerø i sørgående retning. Omkjøring skjer via Drangedal og Treungen. For reisende mellom Kragerø og Kristiansand gir det over en times lengre reisetid.

  Gjerdemyra
  Foto: Astrid Wåsjø Simonsen
 • En seier på fire kamper

  I eliteserien i bordtennis for kvinner vant Notodden mot Vikåsen, mens det ble tap for Bodø, og B-72. Notodden spilte uavgjort mot Drammen. Dermed tok laget med seg tre poeng fra helgens kamper som ble spilt på Notodden.

 • Golfbane under vann

  Golfbanen på Gumøy i Kragerø står under vann. – Banen var i utmerket stand helt til regnet kom, så jeg tror dette skal gå bra, sier styreleder i Gumøy golf AS Jarl Wist. Det anslås at omkring 20 mål ligger under vann.

  Gumøy golfbane
  Foto: Roy Isnes