NRK Meny
Normal

Flydd til Ullevål i luftambulanse

En mann er hentet i luftambulanse og flydd til Ullevål sykehus etter motorsykkelulykke.

Det var like etter klokka 16.00 at politiet ble varslet av AMK-sentralen om en motorsykkel som hadde kjørt av veien ved Bommestad i Larvik.

– Det er en mann som har kjørt av veien og han er nå fraktet til Ullevål sykehus, det forteller operasjonsleder ved politiet i Vestfold, Eskild Hagen Olsen.

Laster Twitter-innhold

Omfattende skader i beinet

– Mannen pådro seg omfattende skader i beinet, og vi tilkalte derfor luftambulanse forteller Olsen.

Personen skal ikke ha livstruende skader, men på store blødninger og større skader på beinet skal det ha vært viktig å få han til sykehuset så rakst som mulig.

– Helsepersonellet har nå kontroll på blødningene, og mannen har vært ved bevissthet hele tiden, sier Olsen.

Politiet opplyser om at ingen andre har kommet til skade under ulykken, og at trafikanter kan passere ulykkesstedet.

Politiet mistenker at mannen som er i 50-åra har kjørt uten gyldig førerkort, og det opprettes derfor sak.

 • Zekhnini på U21

  Rafik Zekhnini fra Herøya er plukket ut til å spille på U21 landslaget. Det melder Norges Fotballforbund på Twitter i dag. 27. mars spiller Norge en viktig bortekamp mot Israel. Noen dager tidligere er det privatlandskamp mot Italia.

  Rafik Zekhnini
  Foto: Martin Torstveit / NRK
 • Ikke sjølvsagt med elitesatsning

  Dagleg leiar i ODD, Einar Håndlykken, svarar kritikken med at det er sterke kvinnelege klubbar i området rundt dei, og at det difor ikkje er sjølvsagt at Odd skal ha elitesatsing for kvinner. Klubben vil også starte med jentefotball for barn i år.

  Daglig leder i Odds BK, Einar Håndlykken
  Foto: Petter Melsom / NRK
 • Kritisk til ODD

  Idrettsforskar Gerd von der Lippe er kritisk til at Odd, og fem andre klubbar i Eliteserien, ikkje har noko tilbod for kvinner ved sesongstart 2018. Von der Lippe meiner det er viktig at eliteserieklubbane har kvinnesatsing, nettopp fordi dei er så gode på herresida.

  Gerd von der Lippe
  Foto: Kurt Inge Dale / NRK
 • Alvorlig situasjon

  Leder av Telemark KRF, Erik Næs sier Listhaugs insinuasjoner mot arbeiderpartiet er uakseptable, men at KRF gikk til valg på at de ønsket Erna Solberg som statsminister. Næs deltar på KRFs landsstyre i dag og sier han tar med seg begge betraktningene.

  Erik Næs
  Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK