NRK Meny
Normal

Hele Rjukan var uten strøm

En feil i en trafostasjon eller kraftstasjon på Såheim var årsaken.

Laster kart, vennligst vent...

– Det ringer fok her i et sett. Det er så vidt det er litt gatelys her, eller er det mørkt over hele Rjukan, fortalte utrykningsleder i Tinn Brannvesen, Gjermund Geirstad til NRK like etter klokken 18.

Tinn Energi fikk folk kajpt stedet som jobbet på spreng med å rette feilen.

Rundt klokken 18.45 var feilen rettet, og folk på Rjukan fikk strømmen tilbake.

Laster Twitter-innhold

 • Innovasjonspris til Fyresdal

  Innovasjonsprisen for universell utforming 2017 i kategorien landskapsarkitektur er tildelt Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal. Juryen roser kommunen for å ta på alvor viktigheten av å tilby aktiviteter til alle, uavhengig av helse og fysisk form.

  Rullestolstien er et tilbud til alle
  Foto: Bo Lilledal Andersen / Nrk
 • Fire til sykehuset etter ulykke

  Fire kvinner er kjørt til Sykehuset Telemark etter en trafikkulykke på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien i dag. Skadeomfanget er ukjent. Veien var stengt, men er nå åpen igjen.

 • Bet politimann i låret

  En 33 år gammel mann er dømt for vold mot flere personer på et utested i Porsgrunn i april i år. Han er også dømt for å ha bitt et politimann i låret. Straffen er satt til 10 måneders fengsel, hvorav seks måneder er gjort betinget.

 • Trafikkulykke i Skien

  Det har vært en trafikkulykke hvor fire personer er involvert på fylkesveg 357 ved Vadrette i Skien. Skadeomfanget er ukjent, men nødetatene er på stedet, melder politiet.