NRK Meny
Normal

Hektisk natt for politiet

Politiet måtte i løpet av natten sett personer i både fyllearrest og frata dem lappen.

Politiet utenfor Høyers hotell natt til lørdag

Politiet utenfor Høyers hotell natt til lørdag.

Foto: Stian Wåsjø Simonsen / NRK

Like før klokken to i natt pågrep politiet en mann etter at han både hadde truet og sparket etter dem. Mannen hadde også slått til to andre på en fest i Drangedal. Han ble satt i varetektsarrest, og vil blir avhørt i løpet av dagen.

Og en mann i 20 åra ble satt i fyllearresten etter et slagsmål i Skien like før klokken halv tre. Politiet melder også om støy fra fester og berusa folk som ”vaset” rundt i natt.

Flere mistet lappen

To menn i 20 og 30 åra ble anmeldt og fratatt førerkortet på stedet. Da de kjørte i henholdsvis 90 km/t og 107 km/t i 60 sone.

Og en dame i 20 åra, ble anmeldt etter å ha kjørt bil i berusa tilstand, hun hadde heller ikke gyldig førerkort.

Og like før midnatt meldt Utrykningspolitiet om at en motorsyklist stakk fra en trafikk kontroll i Skien i går.

 • Kjøper USA-ambassade

  Eiendomsmilliardær Ivar Tollefsen, som eier eiendommer, hotell og hytter i Kragerø, har kjøpt den tidligere USA-ambassaden i Oslo sentrum. Salget er ikke bekreftet, men Finansavisen skriver at er skrevet salgskontrakt. Prisen skal være ca 500 mill kroner.

 • Snøscooterløyper kartlegges

  Snøscooterløypene i Vinje skal kartlegges i ein ny nasjonal database. –Dette vil ha stor verdi for politi og redningstjeneste, sier rådgiver Simon Storøy hos Fylkesmannen i Telemark. Det er miljødirektoratet som lager oversikten over løypetraseene.

 • Knakk stolpe-slo hull i hustak

  Et vogntog fullasta med søppel fikk ved 3-tiden i natt sleng på hengeren, som deretter traff og knakk en telefonstolpe som slo hull i taket på en enebolig rett ved E134 i Høydalsmo. To minutter seinere kjørte en ny lastebil i grøfta på samme sted. –Veien var såpeglatt, sier politiet.

 • Politiet ber om tips etter overfall

  Politiet etterlyser tips etter overfallet på en 12 år gammel gutt på Kjørbekkhøgda i Skien i går kveld. 12-åringen ble kjørt til legevakta med smerter i brystet. Politiet skal i dag avhøre 12-åringen for å finne de som sparket og slo gutten.