NRK Meny
Normal

Hegh Arntzen i tenkeboksen

Utlandet frister etter det internasjonale gjennombruddet i håndball-EM.

Emilie Hegh Arntzen

Emilie Hegh Arntzen har prestert under EM i Sverige. Det har nok flere klubber lagt merke til.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

22-åringen fra Skien bidro sterkt i sluttfasen da de norske spillerne sikret finalebilletten i semifinalen mot Frankrike. Sammen med målvakt Silje Solberg sørget Hegh Arntzen for at den norske gulldrømmen fortsatt lever i Sverige.

Kontrakten hun nå har med Byåsen går ut etter denne sesongen. Hegh Arntzen sier til NTB at hun ikke har tenkt så mye på alternativene mens hun har deltatt i EM..

– Jeg valgte å legge det fra meg før jeg dro hit, for det ville vært forstyrrende. Nå skal jeg kun ha fokus på dette, tilføyer hun.

Foreldrene og statsministeren på tribunen

Emilie Hegh Arntzen regner med å måtte ta en avgjørelse om ikke så lenge.

– Klubbene vil vel ha svar så fort som mulig, men jeg skal ta den tiden jeg trenger.

Hun ønsker fortsatt å få spille kamper internasjonalt som for eksempel Europacupen.

Foreldrene er på plass på tribunen søndag når den 183 centimeter høye «jentungen» spiller EM-finale mot Nederland. Faren, Ketil Arntzen, trener til daglig Gjerpens damelag, og moren, Hanne Hegh, spilte 210 kamper for landslaget før hun la opp.

Statsminister Erna Solberg skal også følge finalen fra tribunen.

 • Strid om Lilleelvkrysset

  Lilleelva Parkering og Statens vegvesen er i strid om det nye Lilleelvkrysset i Porsgrunn. Parkeringsselskapet vil ha erstatning for tapte parkeringsplassar, også for plassar som enno ikkje er bygd, skriv Varden.

 • Startskot for samanslåing

  Telemark er vertskap for det fyrste møtet i fellesnemnda for nye Vestfold og Telemark fylkeskommune. Fylkesordførar Sven Tore Løkslid seier han gler seg til å starte prosessen. På møtet skal det mellom anna veljast leiar og nestleiar av fellesnemnda.

  Sven Tore Løkslid. AP
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Telen halverer antall papirutgaver

  Avisa Telen på Notodden kutter antall papirutgaver fra seks til tre per uke. Telen går dermed samme vei som flere andre lokalaviser. Omlegginga skjer fra 16. april, og redaktøren sier at det i stedet skal satses på digital journalistikk.

 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55