NRK Meny
Normal

Hegh Arntzen i tenkeboksen

Utlandet frister etter det internasjonale gjennombruddet i håndball-EM.

Emilie Hegh Arntzen

Emilie Hegh Arntzen har prestert under EM i Sverige. Det har nok flere klubber lagt merke til.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

22-åringen fra Skien bidro sterkt i sluttfasen da de norske spillerne sikret finalebilletten i semifinalen mot Frankrike. Sammen med målvakt Silje Solberg sørget Hegh Arntzen for at den norske gulldrømmen fortsatt lever i Sverige.

Kontrakten hun nå har med Byåsen går ut etter denne sesongen. Hegh Arntzen sier til NTB at hun ikke har tenkt så mye på alternativene mens hun har deltatt i EM..

– Jeg valgte å legge det fra meg før jeg dro hit, for det ville vært forstyrrende. Nå skal jeg kun ha fokus på dette, tilføyer hun.

Foreldrene og statsministeren på tribunen

Emilie Hegh Arntzen regner med å måtte ta en avgjørelse om ikke så lenge.

– Klubbene vil vel ha svar så fort som mulig, men jeg skal ta den tiden jeg trenger.

Hun ønsker fortsatt å få spille kamper internasjonalt som for eksempel Europacupen.

Foreldrene er på plass på tribunen søndag når den 183 centimeter høye «jentungen» spiller EM-finale mot Nederland. Faren, Ketil Arntzen, trener til daglig Gjerpens damelag, og moren, Hanne Hegh, spilte 210 kamper for landslaget før hun la opp.

Statsminister Erna Solberg skal også følge finalen fra tribunen.

 • Veldig glatt

  Politiet har fått meldinger om at det skal være svært glatt på flere sideveier. Flere melder om mindre trafikkuhell og om kjøretøy som står fast.

  Glatte veier
  Foto: Anne Cathrine Syversen / NRK
 • Kjørt til sjekk etter ulykke

  To kvinner i slutten av tenåra har blir kjørt til sykehuset for en sjekk etter en ulykke ved Voldskrysset i Skien, melder politiet. Personbilen kjørte av vegen og inn i en lyktestolpe.

 • Advarer mot tilbud

  Ikke alle Black Friday-tilbudene denne uka er så gode som de ser ut til å være. Nå advarer Forbrukerrådet folk mot å bli lurt. – Sjekk på nettet for å finne riktig førpris før du slår til, sier Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet.